About Us

 EKTOS ZONIS GR RADIO AND REGGAE MAGAZINE  http://ektoszonis.blogspot.com/

.......................................

 για οσους θελουν να στηρίξουν το banner  του ektoszonisblogspot.com

 ......................................

        

"Reggae Tour Ektos Zonis  Radio show" Every  THURSDAY  22:00--1:00        RODON FM95

.......................................

 

                                   "Reggae Tour Ektos Zonis  Radio show"

   Ο T.J.R (Takis Jah Roots ) Συνεχιζει  την πορεία τον δυναμικών Reggae εκπομπών από την συχνότητα του RODONFM στους 95, και το ραδιοφωνικό ταξίδι που ξεκίνησαν  παρέα ” με 

τον  NORTHICAL  (ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ) , από το 2004, και την

 "Eκτός Ζώνης-Fighting Talk Radio show” .Έχοντας κάνει αρκετά αφιερώματα σε θρυλικούς και νέους καλλιτέχνες και με πολλές ώρες στις κονσόλες  και τα Studio του ΡΌΔΟΝ 95FM  φιλοξενώντας  κατά καιρούς , τους

Dj Lemon , Αlex,  Selecta Angelo,  SerrBill, LoboMoRoots,  κ.α, απο τα μικρόφωνα των Ραδιοφωνικών Reggae εκπομπών τα μουσικά ταξίδια συνεχίζονται διανύοντας την 12η  χρονιά..!!!!.


 

     "Reggae Tour Ektos Zonis  Radio show" " μουσικές διαδρομές που περνάνε από πολλά μέρη του κόσμου με αφετηρία την Jamaica Το ταξίδι πολύωρο στις αποσκευές Η φιλοσοφία  η κουλτούρα και τα positive μηνύματα αυτής της μουσικής  κατα του ρατσισμου , Ειρήνη Αγάπη, Ελευθερια, , Ισότητα Ανθρώπινα Δικαιώματα, με ήχους από Rock Steady, Ska, Dance hall, Dub, Roots reggae, Ragga στις παλιές &  μοντέρνες τους εκδοχές.

ο T.J.R  παρουσιάζει  και επιλέγει τα κομμάτια και επιμελείται το

 “EKTOS ZONIS RADIO GR & REGGAE MAGAZINE http://ektoszonis.blogspot.gr/   

ένα  blog που ενημερώνει και προβάλει ότι έχει σχέση με την ελληνική reggae μουσική σκηνή για Mπάντες, DJs ,Party , Eβδομαδιαίες βραδιές,Συναυλίες από  όλη την Ελλάδα Καθώς και νέες κυκλοφορίες και σημαντικά  γεγονότα  που που αφορούν την reggae από την Ελλάδα και διεθνώς .

Για όσους ενδιαφέρονται μπορούν να γνωστοποιούν σχετικά event στο EMAIL : ektoszonis@gmail.com στα προφίλ του

 https://www.facebook.com/Takis.J.R


https://www.facebook.com/ektoszonis

 και στην σελίδα

επίσης εκπομπές θα βρείτε εδώ:
 καλό τουρ &  καλή ακρόαση 

Bless !!    
  

To ΡΟΔΟΝ95FM ειναι πολυσυλλεκτικος ραδιοσταθμος και εκπέμπει στους 95 , από το Νοέμβριο του 1994 - και η εμβέλειά του στα ερτζιανά, καλύπτει όλο το νομό Σερρών.Έχει τα γραφεία του στο κέντρο της πόλης των Σερρών – σημείο αναφοράς για τους Σερραίους. Απασχολεί τους πλέον έγκυρους δημοσιογράφους, και διαθέτει τους πιο ενημερωμένους μουσικούς παραγωγούς .Απευθύνεται στον ενημερωμένο ακροατή και απαιτητικό πολίτη.  Η πρότυπη, λειτουργία του, η εναλλακτική του άποψη για τα θέματα πολιτισμού και κοινωνίας, καθώς και η σαφής αποστασιοποίησή του από την ομογενοποίηση του ραδιοφώνου στην Ελλάδα, δεν ήταν δυνατόν να περιοριστούν στα σύνορα ενός μόνο νομού.

 Το ΄΄ΡΟΔΟΝ FM΄΄ συνεργάζεται με την UNESCO, το Τ.Ε.Ι. και Α.Ε.Ι. Σερρών, σε εθνικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο, προωθώντας και προβάλλοντας ζητήματα νεολαίας, ίσων ευκαιριών, και ευρωπαϊκών θεμάτων.
Οι δραστηριότητες του ΄΄ΡΟΔΟΝ FM΄΄ των Σερρών επεκτείνονται πέρα των ερτζιανών και στη διοργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων, συναυλιών, σεμιναρίων, θεατρικών παραστάσεων, εκθέσεων ζωγραφικής, βιβλίου.
Είναι το πρώτο ραδιόφωνο σε όλα τα μουσικά γεγονότα της πόλης, αφού συμμετέχει σ' αυτά, τα προβάλει και τα υποστηρίζει. Είναι επίσης, ο επίσημος υποστηρικτής του κινηματογράφου των Σερρών και όλων των εκδηλώσεων του ΤΕΙ Σερρών.
Από το «φίλτρο» του ΡΟΔΟΝ FΜ διαπερνούν όλα τα σύγχρονα μουσικά ρεύματα της παγκόσμιας σκηνής. Τα μηνιαία Top 20 που εκδίδει διαβάζονται με προσήλωση από τους απανταχού μουσικόφιλους.
Η μουσική στον Ρόδον Fm δεν αντιμετωπίζεται ως προϊόν που πρέπει να διαφημιστεί για να πουληθεί, αλλά διατηρεί την καλλιτεχνική της αξία και υπόσταση. Για το λόγο αυτό τα μηνιαία «Top 20» του Σερραϊκού σταθμού γνωρίζουν την καθολική αποδοχή από το σύνολο των μουσικών δημοσιογράφων και αρθρογράφων στη χώρα μας καθώς και από τους ψαγμένους ακροατές.
Το απογευματινό μουσικό πρόγραμμά του ΡΟΔΟΝ FM προσφέρει χρόνο μετάδοσης σε όλα τα μουσικά είδη, από την ποπ και τη ροκ μέχρι την reggae την jazz και την electronica. Διατίθενται δωρεάν εισιτήρια για συναυλίες, μουσικές εκδηλώσεις και κινηματογραφικές προβολές.
Αυτό όμως που πιο πολύ από κάθε τι άλλο τον ξεχωρίζει από όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Ελλάδα και έχει μετατρέψει την ακρόασή του σε ευσεβή πόθο κάθε απομακρυσμένου από το νομό Σερρών ρέκτη του ραδιοφώνου είναι οι πρωτοποριακές μουσικές επιλογές του.
• Το Ρόδον Fm, είναι εδώ για να αποδείξει πως ραδιόφωνο και καλή μουσική είναι άρρηκτα συνδεδεμένες έννοιες.
• Το πλήρες και καινοτόμο πρόγραμμα του ΄΄ΡΟΔΟΝ FM΄΄ των Σερρών έχει κατακτήσει το Σερραϊκό ακροατήριο.
• Το Ρόδον Fm, μόνιμα νεανικός και δροσερός ραδιοφωνικός σταθμός, είναι πια και παγκόσμιος, μέσω της ζωντανής μετάδοσης του προγράμματός του από το διαδίκτυο www.rodonfm.net .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου