Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΓΙΑΦΚΑ presents: Ι Balkan Riddims Live Ι

Κυριακη 6 μαρτιου


ΓΙΑΦΚΑ

Κανάρη 90,   Πάτρα

 ΓΙΑΦΚΑ presents: | Balkan Riddims Live |

Είσοδος : 5 ευρώ
Προπώληση :
Πατρα: Abbey Kitchen Bar (Ψηλά Αλώνια)
Ξύστρα (Ελ. Στρατιώτου 8)
Αιγιο : 'Υδροχόος' Μητροπόλεως 58 Π. Κουτσουραδής
Ώρα έναρξης: 22:00
Πόρτες ανοίγουν : 21:00


Η ιδέα των Balkan Riddims γεννήθηκε το έτος 2011 στη μικρή πόλη της Άρτας από τον PS.K. και τον Mister Kentro (producers/djs). Βρεθήκαν εκεί με διαφορετικό τόπο καταγωγής, αλλά κοινό πάθος για την ίδια μουσική κουλτούρα.
Τη δεύτερη μέρα του έτους 2012 αποφασίσανε να φέρουνε στον κόσμο το πρώτο τους djset σα dj duo. Από εκείνη την ημέρα κι έπειτα, ο γάμος μεταξύ των χάλκινων πνευστών με ήχους από τα νησιά της Καραϊβικής, μεταξύ ήχων μονόχορδων αφρικάνικων φυλών και ήχων από το διάστημα, ήταν αναπόφευκτος! Aριθμούνε ήδη αρκετά dj sets σε διάφορες πόλεις σε όλη την Ελλάδα.
Στις 29 Ιουνίου το 2013 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single με το όνομα Biri Bomb Bomb, με την συμμετοχή του ελληνοαφρικάνου mc και vocalist Gobey. Έπειτα από πολλές ώρες σε studios, και home studios σε Αθήνα και Άρτα ο Gobey ενσωματώθηκε στη σύνθεση σαν official MC, καθώς και ο Πάνος Γιαλελής a.k.a. P-Gial, σα κιθαρίστας.
‘Εκτοτε αριθμούν αρκετές κυκλοφορίες, καθώς και official remixes σε άλλους καλλιτέχνες! Χαρακτηριστικά είναι η κυκλοφορία του ΕP “Sensimilia/Sweet Love” στις 18 Ιουνίου του 2014 και η ψηφιακή κυκλοφορία του τραγουδιού “United”, με την συμμετοχή του Κοσταρικανού reggae artist Jahricio, τον Απρίλιο του 2015 και πρόσφατα την κυκλοφορία της πρώτης τους επίσημης δουλειάς που ακούει στο όνομα “ Shout It Loud!” και κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβρη από την Timewarp Music.
Έπειτα από την πορεία τους σα τετραμελές πλέον group ξεκινούν την live παρουσιάση νέων και παλιών δουλειών τους, με πρώτο σταθμό την Πάτρα και την “ΓΙΑΦΚΑ”, την Κυριακή 6 Μαρτίου.

Balkan Riddims - Shout It Loud! (Official Video 2016)
https://www.youtube.com/watch?v=NSLZAgb8mHg

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με νέες κυκλοφορίες και events, θα βρείτε στα παρακάτω link:
https://www.facebook.com/BalkanRiddims
https://soundcloud.com/balkanriddims
https://balkanriddims.bandcamp.com/

contact: balkanriddims@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου