Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

 

 RANKIN JOHNNY REGGAE &  DUB SESSIONS IN CORFU

   DiZi BAR ERMONES CORFU DREADLOCKS HOLIDAY


Music Selector RANKIN JOHNNY


ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΜΑΙΟΥ Από 19.00

Ο Music Selector και παραγωγός, Rankin Johnny (THC Sound System /THC Records) την ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΜΑΙΟΥ , από τις 7 το απόγευμα , θα σας μεταφέρει τις δονήσεις και τους ρυθμούς της REGGAE μουσικής , από την δεκαετία του 60 μέχρι τις μέρες μας. Όλα τα στυλ της Τζαμαικανικης μουσικής κουλτούρας, Ska , Rocksteady , Roots , Dub ,Steppers και Dancehall θα ακουστούν από τα ηχεία, του ανανεωμένου DiZi BAR , Ερμονες, Κέρκυρα.

Δυνατά μπάσα και χορευτικοί ρυθμοί,θα μας χαρίσουν μια ξεχωριστή ακουστική εμπειρία για την ψυχή και το σώμα . Ακόμη θα ακούσουμε τις νέες κυκλοφορίες και παραγωγές της THC Records.

Περισσότερες πληροφορίες F/B Rankin Johnny F/B THC Records

 

 


        ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ CORFU TOWΝ PRESENTS    ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΙΟΥ

    RANKIN JOHNNY REGGAE & DUB RIDDIMS


   




 Την ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΙΟΥ από 21.30 το βράδυ ,ο Music Selector και παραγωγός, Rankin Johnny (THC Sound System /THC Records) , θα σας μεταφέρει τις δονήσεις και τους ρυθμούς της REGGAE μουσικής , από την δεκαετία του 60 μέχρι τις μέρες μας.Ενα μουσικό ταξίδι στην καρδιά της Καραϊβικής. Όλα τα στυλ της Τζαμαικανικης μουσικής κουλτούρας, Ska , Rocksteady , Roots , Dub ,Steppers και Dancehall θα ακουστούν από τα ηχεία του Bar ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ ,στην πόλη της Κέρκυρας.
    . Ακόμη θα ακούσουμε τις νέες κυκλοφορίες και παραγωγές της THC Records.

    Περισσότερες πληροφορίες F/B Rankin Johnny F/B THC Records

Πολύτεχνο Κέρκυρα


  RANKIN JOHNNY   CAVE BAR ACHARAVI CORFU
          RANKIN JOHNNY REGGAE  DUB RIDDIMS
 ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΜΑΙΟΥ 

    Ο Music Selector και παραγωγός, Rankin Johnny (THC Sound System /THC Records) το ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΜΑΙΟΥ , από 23.00 το βράδυ , θα σας μεταφέρει τις δονήσεις και τους ρυθμούς της REGGAE μουσικής , από την δεκαετία του 60 μέχρι τις μέρες μας. Όλα τα στυλ της Τζαμαικανικης μουσικής κουλτούρας, Ska , Rocksteady , Roots , Dub ,Steppers και Dancehall θα ακουστούν από το δυνατό ηχοσυστημα , του CAVE BAR στο κεντρο της ΑΧΑΡΑΒΗΣ , Κέρκυρα.    Δυνατά μπάσα και χορευτικοί ρυθμοί,θα μας χαρίσουν μια ξεχωριστή ακουστική εμπειρία για την ψυχή και το σώμα . Ακόμη θα ακούσουμε τις νέες κυκλοφορίες και παραγωγές της THC Records.
    Περισσότερες πληροφορίες F/B Rankin Johnny F/B THC Records f/b thc sound system
CaveBar Acharavi


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου