Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

      RANKIN JOHNNY  CORFU SESSIONS


Mojitos Beach Bar

Κάθε Τετάρτη

Rankin Johnny - Reggae

 
Το Mojitos Beach Bar στο Σιδάρι σας προσκαλέι κάθε Τετάρτη να απολαύσετε το ποτό σας και την θάλασσα σε ρυθμούς Reggae με μουσικές επιλογές απο τον Rankin Johnny.
 Music Selector και παραγωγός, Rankin Johnny (THC Sound System /THC Records) με καλοκαιρινή διάθεση θα σας ταξιδέψει με τους ρυθμούς της REGGAE και DANCEHALL μουσικής.Μπείτε στο ρυθμό, αφήστε τα κύματα του μπάσου να σας παρασύρουν σε  DUB μονοπάτια και ανακαλύψτε την παγκοσμιότητα της Τζαμαϊκανής μουσικής κουλτούρας.
  Τα τελευταία 25 χρόνια o Music Selector Rankin Johnny αποτελεί μια από τις κεντρικότερες φιγούρες στο χώρο της Ελληνικής Reggae σκηνής. Λάτρης της Τζαμαϊκανής κουλτούρας ασχολείται με την προώθηση της Reggae μουσικής παίζοντας σε συναυλίες, φεστιβάλ και διάφορα club, με το THC Sound System, διαδίδοντας την αγαπημένη του μουσική.

  Mεσα από μια μεγάλη συλλογή δίσκων βινυλίου παίζει ρυθμούς για την ψυχή, απ’ όλο το φάσμα της Τζαμαϊκανής μουσικής ιστορίας. Παράλληλα έχει ιδρύσει την Thc Records και σαν παραγωγός κυκλοφορεί αποκλειστικά δίσκους βινυλίου από την Ελληνική και παγκόσμια Reggae σκηνή. Έχει κυκλοφορήσει δουλειές των Radical Gee, One Drop Forward, I-Mitri, Counteraction, A. M. P., Dub Providers, Afrikan Simba, Jah Marnyah, Haji Mike, Stand Out Selector, Shanti D και Direct Connection

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου