Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

REGGAEVIBES MUSIC FESTIVAL

 REGGAEVIBES MUSIC FESTIVAL 14/08/13 ALMYROS BEACH AG.NIKOLAOS

Ένα μαγικό βράδυ υπό τους ήχους της παγκόσμιας Reggae - Dub μουσικής σκηνής υπόσχονται οι εκπληκτικοί DREADZONE και ο θρυλικός ΕARL 16 στο πιο δυνατό Beach Party του καλοκαιριού στην παραλία του Αλμυρού στον Άγιο Νικόλαο. Στο Reggaevibes music festival την Τετάρτη στις 14 Αύγουστου 2013 αντιστεκόμαστε στη κρίση, ανεβάζοντας το line up και με τιμή υποδεχόμαστε τους εκρηκτικούς DREADZONE Sound system. Από τα μεγαλύτερα dub-reggae dance group της Βρετανικής σκηνής και με τις περισσότερες εμφανίσεις στο Glastonbury Festival, σε ένα από τα διασημότερα μουσικά φεστιβάλ παγκοσμίως, έχουν καταφέρει τα περισσότερα κομμάτιά τους να βρίσκονται στα top-10 hits στα charts της Αγγλίας. Ο πάντα πρωτοπόρος ήχος τους, ένα μείγμα από dub, reggae, electronica μετατρέπει τα live τους στα πιο εκρηκτικά πάρτι. Το 2013 τους βρίσκει στη καλύτερή τους περίοδο αφού γιορτάζουν τα είκοσι χρόνια παρουσία τους με την κυκλοφορία το Σεπτέμβριο του 2013 του τελευταίου album "Escapades".

http://www.dreadzone.com/
https://twitter.com/dreadzonemusic
https://www.facebook.com/dreadzone

Επίσης με μεγάλη χαρά συναντάμε ξανά τον EARL 16 έναν από τους μεγαλύτερους εν ενεργεία singer artist της reggae μουσικής με μοναδικές συνεργασίες και δικές του δισκογραφικές δουλειές που έχουν σφραγίσει τη μουσική της Τζαμάικα. Συμμετείχε σε σχήματα όπως οι Leftfield, οι Roots Radics Band και οι Heptones αφήνοντας ως παρακαταθήκη δεκάδες επιτυχίες με παγκόσμια εμβέλεια και με αμέτρητες εμφανίσεις σε Jamaica, Ευρώπη και Αμερική. Εμφανίζεται on stage για να μας ταξιδέψει με τη μελωδική του φωνή στους ήχους των original roots και dub sessions!

Τον PROFESSOR SKANK ο πιο γνωστός Έλληνας παραγωγός Dub, έχοντας μια σημαντική διεθνή παρουσία με πολλές κυκλοφορίες και συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της reggae-dub σκηνής, όπως Mad Professor, Zion Train, τον κορυφαίο λονδρέζο
MC Afrikan Simba, τους Love Grocer καθώς και δυο remix που του εμπιστεύτηκαν με τις φωνές των Max Romeo και Brinsley Ford των Aswad! Με βάση πάντα το στούντιό του παράγει αδιάκοπα μουσική, συνεργάζεται με διεθνείς εταιρείες διανομής, εξάγοντας τη δουλειά του σε Αγγλία, Γαλλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες δημιουργώντας έτσι μια διεθνή καριέρα της οποίας το αποκορύφωμα ήταν η συμμέτοχή του στο Glastonbury Festival, ως η πρώτη ελληνική παρουσία. Μαζί του στην σκηνή ο mc J FAYA.

https://www.facebook.com/pages/Professor-Skank/264984316851143
https://www.facebook.com/jfyahmoca

Το Κακό Συναπάντημα με τους STE and NORTHICAL Sound system Ένα αχτύπητο δίδυμο, από τα ιδρυτικά μέλη της μπάντας, που μεταμόρφωσε την ελληνική reggae σκηνή. O ήχος των 80's , το hip hop , η dub κουλτούρα , η μοντέρνα και παλιά roots reggae συνθέτουν την μουσική τους ταυτότητα. Με εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, το 2008 κυκλοφόρησαν το ομώνυμο πρώτο τους cd ως μπάντα (ανεξάρτητη παραγωγή) το οποίο και εξαντλήθηκε (Μπανανιά, Μεγάλο Αφεντικό ,Απαγορεύεσαι , Sounds of the People κ.α). Το 2012 κυκλοφόρησε το cd "Pressureality" το οποίο κάνει ακόμα το ταξίδι του μέσα και από την φετινή περιοδεία.

http://www.kako-synapantima.blogspot.gr/

Τη βραδιά ανοίγουν οι THC sound system.

Η καλλιτεχνική επιμέλεια του γεγονότος γίνεται από τον Professor Skank σε συνδιοργάνωση με την Ένωση Γονέων και Φίλων Α.μ.Ε.Α. επαρχίας Μεραμπέλλου.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις εισιτηρίων μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.reggaevibes.gr και τη σελίδα στο facebook
https://www.facebook.com/events/600517113321517/?fref=ts

Ώρα προσέλευσης: 21:00
Τιμή εισόδου: 15euro
Προπώληση εισιτήριων: 10 euro. Για τον Άγιο Νικόλαο μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια στη καφετέρια «Βότσαλο» και στο «Yannis Rock Music Bar».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου