Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ SOUNDSYSTEM (Ste, Northical, T.J.R) live @ Rover Bar


ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ SOUNDSYSTEM (Ste, Northical, T.J.R) live @ Rover Bar

            

***killer beat & rhyme duet strikes back***

    ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

    FREE ENTRANCE

  ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ SOUNDSYSTEM

  warm up and closing set  ΤAKIS JAH ROOTS

   

Τετάρτη 2 Οκτώβρη ,το Rover θα regg-άρει δυναμικά στο τρίτο soundsystem των Κακό Συναπάντημα. Ste, Northical και T.J.R θα δώσουν μάχη με ήχους από όλο το φάσμα της reggae και φυσικά live performing με τραγούδια των "Κακό"! Be aware!
    

Τα βασικά μικρόφωνα Ste & Northical της μπάντας "κακό συναπάντημα" ξεκίνησαν στα τέλη της δεκαετίας του '90 την ενασχόληση τους με το hip hop και στη συνέχεια εξελίχθηκαν σε reggae dub σχήμα. Με δύο ανεξάρτητες δισκογραφικές δουλειές αυτού του ύφους συνεχίζουν να ξεσηκώνουν τους ακροατές τους με ελληνικό και αγγλικό κοινωνικό στίχο και dub performance. Το "sound system" πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και ακυκλοφόρητα tracks από τα δύο επερχόμενα cds που καταυθάνουν σε μερικούς μήνες.

    http://kako-synapantima.blogspot.gr/
    

warm up and closing set :Τakis Jah Roots :
    

Μεγαλωμένος στην Γερμανία όπου είχε τα πρώτα Reggae ακούσματα , από τότε πέρασε πολλά χρόνια μελετώντας και ψάχνοντας ότι έχει σχέση με την φιλοσοφία, την κουλτούρα και τα positive μηνύματα αυτής της μουσικής.Κάνοντας τρόπο ζωής την προώθηση της Reggae σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο τον κερδίζει το ραδιόφωνο κάνοντας εδώ και πολλά χρόνια τις πετυχήμενες εκπομπές "Ektos Zonis Fighting Talk Reggae Radio Show" και "Reggae Tour Ektos Zonis Radio show" στο RODON FM 95 στις Σέρρες το οποίο εκπέμπει και ιντερνετικά. Ο T.J.R επιμελείται και το "EKTOS ZONIS RADIO GR & REGGAE MAGAZINE ένα blog που ενημερώνει και προβάλει ότι έχει σχέση με την ελληνική reggae μουσική σκηνή ,για Mπάντες, DJs ,Party ,Φεστιβάλ και Συναυλίες από όλη την Ελλάδα , καθώς νέες κυκλοφορίες και σημαντικά γεγονότα που αφορούν την Reggae από την Ελλάδα και διεθνώς .
    Ο Τakis Jah Roots ασχολείται ενεργά και σαν D.J συμμετέχοντας σε festival και Reggae βραδιές.

    

http://ektoszonis.blogspot.gr/
    http://www.mixcloud.com/TakisJR/
 

Rover Bar
Salaminos 6, Ladadika,   Thessaloníki


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου