Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

  FUNDRACAR LIVE + guests !!! FRIDAY 22 NOVEMBER 2013

     

 Οι FUNDRACAR επιστρέφουν στην Αθηναϊκή σκηνή του Κύτταρο live μετά απο ένα spaced out καλοκαίρι για μια εορταστική ζωντανή εμφάνιση γεμάτη εκπλήξεις και παρουσιάσουν μαζί με εκλεκτούς φίλους τη δισκογραφική τους διαδρομή αλλά και όσα έρχονται..    Μερικούς μήνες μετά την κυκλοφορία του ΕΡ "Γκόμενες Funky" και πέντε χρόνια μετά την πρώτη τους κυκλοφορία , θα παρουσιάσουν μουσικό υλικό από τη μέχρι σήμερα μουσική τους πορεία, αλλά και νέες κυκλοφορίες και συνεργασίες από το πολυαναμενόμενο καινούργιο δίσκο L.U.X που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2014.
    Η συναυλία θα είναι μια δυνατή εμπειρία με ψυχεδελικά σκηνικά, special light show απο το υπερπέραν και έξτρα ήχο με σκοπό την διεύρυνση των αισθήσεων.    .Οι guests θα ανεβοκατεβαίνουν τη σκηνή όλο το βράδυ και θα αποτελέσουν έκπληξη..    Μαζί τους το πολυμελές πλέον hip hop group των ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ που παντρεύει το rap με soul-jazz-funk ήχους, ενώ τη συναυλία θα ανοίξει ο JEPH1 από την δραστηρια ο μάδα BigBang. Την βραδια υποστηρίζουν οι : Feel my Bass productions, Renegade Records.
    FUNDRACAR:
    Ο ρυθμός τους, ένα ψυχότροπο χαρμάνι “μαύρης μουσικής κουλτούρας” (reggae - dub – funky) και διεστραμμένης βαλκανικής εκστατικότητας, διαμορφώνει ένα καθαρόαιμο μουσικό χαρακτήρα που, σε συνδυασμό με πόνο βγαλμένο από το δρόμο, σου αφήνει ανεξίτηλο το σημάδι του. Οι ζωντανές εμφανίσεις τους αποτελούν πλέον αλησμόνητα πάρτυ για χορό με αξέχαστα surprise στιγμιότυπα...
    ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ:
    Η Συνταγή δημιουργήθηκε το 2002 από τους: Dios Los - Θρασύς. Ως Μυστική Συνταγή δεν θα μπορούσε να έχει μόνο ένα συστατικό, με στοιχεία από Soul funk reggae έχει στόχο να αναδείξει τον πλούτο της μαύρης μουσικής και τα ιδανικά της ζωής στον δρόμο μέσα από δύο φωνές. Χρησιμοποιώντας μέσα ηχογράφησης όπως Minidisc έως και πρόσφατα κανονικό εξοπλισμό. Κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δουλειά "Νόμοι και Κώδικες" με τη συνεργασία της Λύρα το 2009 και το 2011 ένα mixtape με τίτλο "Λίγο να χει πλάκα" το οποίο είναι διαθέσιμο για download. To 2011 κυκλοφόρησαν το άλμπουμ "Μυστική Δωματίου". 

 KYTTARO Live Club / ΚΥΤΤΑΡΟ
Ipeirou 48, Athens, Greece

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου