Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

 KΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ (FULL BAND) @ 8ΒΑLL (thessaloniki)


Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013

8Ball Club Thessaloniki
Pindou 1, Ladadika,   Thessaloníki

             

Είσοδος 5 euro. Έναρξη 21:30
    Το κακό συναπάντημα ετοιμάζεται να κλείσει 10 χρόνια ύπαρξης σαν reggae,rap,dub μπάντα (9 MEMBERS). Ραντεβού στο 8ball στις 19 δεκεμβρη . Μαζί τους, καλεσμένοι από τη Λάρισα οι 4dubvibes καθώς και Bashment Ritual (Orphanatic/ Big Shine/ Magma D) από την local bass σκηνή της Θεσσαλονίκης..
 


    Band members:

    STE (lyrics ,guitar) / NORTHICAL(lyrics, operator) / STEVE (engineer) / LEMON (percussion) / MYTA (lead guitar/ LORRD (drums) / VASO (vocals) / BAGLAN (keys) / TOSIO (bass)

    KAKO ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ BAND (2004-ΝΟW)

    Βασικό στοιχείο τους ο κοινωνικός - άμεσος ελληνικός στίχος - συνέχεια μιας δεκαπενταετούς πορείας των ιδρυτικών μελών του. Επιρροές όλης της παρέας εισχωρούν στη reggae , κάνοντας την πολυμορφική και πλέον χαρακτηριστική. O ήχος των 80's , το hip hop , η dub κουλτούρα , η μοντέρνα και παλιά roots reggae συνθέτουν την μουσική τους ταυτότητα. Έχουν εμφανιστεί σε δεκάδες χωριά και πόλεις της Eλλάδας και έχουν συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ που εκφράζουν την δράση τους καθώς και ως support live σε κορυφαίες μπάντες της παγκόσμιας reggae σκηνής. Το 2008 κυκλοφόρησαν
το ομώνυμο πρώτο τους cd ως μπάντα (ανεξάρτητη παραγωγή) το οποίο και εξαντλήθηκε (Μπανανιά,Μεγάλο Αφεντικό ,Απαγορεύεσαι , Sounds of the People κ.α) . Το 2012 κυκλοφόρησε το cd "Pressureality" . Σύντομα αναμένονται 2 κυκλοφορίες μέσα στο 2014 με κομμάτια που θα ακουστούν αυτό το χειμώνα από τα live της μπάντας. 19/12 KΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ (FULL BAND) @ 8ΒΑLL (thessaloniki)


    Οι 4 DUB VIBES είναι ένα ηχητικό σύνολο που απαρτίζετε από dj's. Βασισμένοι στην Τζαμαϊκανή μουσική σκηνή και την εξέλιξή της (roots reggae,dub,electro dub), δημιουργούνε μουσικές βραδιές με δυνατές μπασογραμμές,κιθαριστικά off-beats,ατελειωτα delays και πολύ χορό...!
    Warm up λοιπόν από τις 21:30 με Selecta Angelo kai Mightyg FourDubvibes στα decks.
    After party με τους Alex Orphanatic , Mitsos Man
    και Dee Magma
    Spread the vibe !
    supported by: Mind the Radio
8Ball Club Thessaloniki
Pindou 1, Ladadika,   Thessaloníki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου