Σάββατο 19 Απριλίου 2014

The Bionics + dj. Rastayouth
     Τετάρτη, 30  Aπριλιου
 Tesseris Epoxes/Thessaloníki
      THE BIONICS



  

Οι BIONICS δημιουργήθηκαν το Σεπτέμβριο του 2013 .Είναι μια ομάδα πέντε “βιονικών” μουσικών που με γνώμονα την λικνίζουσα κουλτούρα της καραϊβικής , θέλουν να κάνουν τους ιθαγενής –και μη – λάτρεις της μουσικής να χορεύουν σε ρυθμούς που επιφέρουν το λεγόμενο «σπάσιμο της μέσης».Το εργαλείο των BIONICS είναι ένα μεγάλο μπλέντερ στο οποίο βάζουν ροκ, ποπ και r n’b . Προσθέτουν στη συνέχεια πανκ, trip-hop και ανακατεύουν. Στη μίξη αυτή περιχύνεται μια παραδοσιακή και έξτρα αρωματική τζαμαικάνικη ρέγγε σάλτσα .Στο απολαυστικότατο αποτέλεσμα που προκύπτει είναι σχεδόν αδύνατο να αντισταθεί ακόμα και ο πιο απαιτητικός καλομουσικοφαγάς ακροατής.

Μια πιο ενδελεχής γνωριμία με τους BIONICS :

Dennis Κωσταντινίδης - φωνητικά και κιθάρα - .Μετά από πολλά χρόνια ενεργής παρουσίας στην Αθήνα με τη μπάντα του «In A Testube» ,μακροχρόνια συμμετοχή στη Μπάντα Κοάλα του Ζακ Στεφάνου και συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως ο Φ.Πλιάτσικας και η Ε.Ζουγανέλη επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη χαρίζοντας το πλούσιο ταλέντο του στους BIONICS.Ζήκας Δημήτρης – ντραμς - . Ενεργό μέλος των OneDropForward , με πενταετή συμμετοχή στα Μωρά στη Φωτιά και συνεργασίες με πολλές μπάντες της πόλης την τελευταία εικοσαετία .Δίνει πλέον ρυθμό και παλμό στους BIONICS.

Amira –φωνητικά- .Ιδρυτικό μέλος των Fyah Fist (reggae soundsystem) .Για 3 συναπτά έτη τους χάριζε τις φωνητικές της ικανότητες. Σήμερα τις απολαμβάνουν οι BIONIKS και το κοινό τους.

Mr. Migiagi – Κιθάρα, φωνητικά- . Το διαμαντένιο skunking της πόλης μας, ενεργό μέλος των OneDropForward. Aπό το Σεπτέμβριο μέλος των BIONICS.

Maquitto (MQ) – Mπάσο- . Το μπάσο είναι το σημαντικότερο συστατικό μιας ρέγγε μπάντας και ο Maquitto ενεργό μέλος των OneDropForward για πάνω από μια δεκαετία το γνωρίζει και το κάνει με το σωστό τρόπο. Με συμμετοχές σε πανκ , ροκ και άλλες μπάντες εδώ και μια εικοσαετία συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία του μπλέντερ των BIONICS.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου