Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

 Secret Sound Festival 2014

          Platanenhof

    Ανδρονιανοι,   Kími, Evvoia, Greece

        

      Secret Sound Festival, μια νέα μουσική γιορτή!

Σημαντικοί μουσικοί, djs και παραγωγοί, καταξιωμένοι σε Ελλάδα και εξωτερικό συναντιούνται φέτος το καλοκαίρι στην Εύβοια για να ανέβουν στη σκηνή του 1ου Secret Sound Festival. Την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Ιουλίου σας περιμένουμε στο Platanenhof, έναν μαγευτικό χώρο στην Κύμη Ευβοίας για να γιορτάσουμε μαζί την έναρξη του νέου αυτού μουσικού θεσμού. Εκρηκτικά dj sets και live απο τον Νικήτα Κλιντ και την παρέα του (ΡΟΔΕΣ UNITED), θα σας οδηγήσουν σε μια μοναδική διήμερη καλοκαιρινή εμπειρία μακριά απο το κέντρο της πόλης. Παράλληλες δράσεις, εκθέσεις φωτογραφίας, ιππασία, πεζοπορίες, καθώς και οργανωμένες εξορμήσεις σε παραλίες της περιοχής θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ.


Παρασκευή 18 Ιουλίου

CAYETANO

TIMEWARP

PANAMA CARDOON

KILL EMIL & ELEPHANT PHINIX - LIVE

MONONOME


Σάββατο 19 Ιουλίου

ΡΟΔΕΣ UNITED – LIVE

ANNA MYSTIC

BLEND MISHKIN

MANJAH

BILLA QAUSE

Σημείο διεξαγωγής: Platanenhof – Κύμη Ευβοίας

Ώρα έναρξης μουσικών εκδηλώσεων: 20:00

Τιμές εισιτηρίων:

Ταμείο: 2ήμερο – 20 ευρώ, 18/07 - 10 ευρώ, 19/07 - 12 ευρώ

Προπώληση: 2ήμερο – 15 ευρώ, 18/07 - 8 ευρώ, 19/07 – 10 ευρώ

Σημείο προπώλησης: Viva.gr | Public | Παπασωτηρίου | Seven spots

ANNA MYSTIC

Γεννημένη το 1967 στην Αθήνα, άρχισε να συλλέγει μουσικές απο την Τζαμάικα το 1986 και να παιίζει την μουσική της απο το 1995. Ήταν resident στις θρυλικές 1-22 reggae βραδιές με την εταιρεία Mystical Reggae. Στο εξωτερικό έχει παίξει στο Μιλάνο, Μπράιτον, Λονδίνο, Κυπρο, Αλβανία. Στην Αθήνα έχει παίξει στην κυριολέξια σε οποιοδήποτε μαγαζί μπορεί να διοργανώσει μια reggae βραδιά. Επίσης έχει μοιραστεί τα decks με Nick Manasseh (uk), Dom (Blood and Fire Soundsystem, uk), Ras Styler (House of Roots, uk), Spikey T. (uk), Robert Tribulation (uk), Keith Lawrence, Soom T., Afrikan Simba, mc Champian, Brother Culture,mc Trooper, Abi from soul jazz records, Blend aka Mishkin, Jahtari Crew, mc Trooper, mc BNC και πολλούς άλλους. Μαζί με τον Blend Mishkin διοργανώνουν τα ‘’MAMMY HOT-DADDY COOL’’ party απο το 2008.

Facebook: https://www.facebook.com/anna.mystic.1?fref=ts

Soundcloud: https://soundcloud.com/anna-mystic

Mixcloud: http://www.mixcloud.com/ANNAMYSTIC/

BLEND MISHKIN

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Τα τελευταία 15 χρόνια σαν dj και παραγωγός έχει κυκλοφορήσει με διαφορετικά ονόματα σε labels όπως Cooking/ Good Looking (UK), Pork Recordings (UK), Shadow Records (US), Irish Moss (IR), Gamm (SE), Bstrd Boots (US), Cast-a-Blast (GR), Rebtuz (UK) and Nice Up (UK). Έχει κάνει remix και παραγωγές στους Dub Pistols, Wax Tailor, The Hot 8 Brass Band, DJ Spooky, Dirty Dubsters, Grant Phabao, Carlton Livingston, Jamalski, Sani Showbizz, Screechy Dan, African Simba, Peppery και BnC μεταξύ άλλων. Το 2006 συν-ίδρυσε την περίφημη Cast-a-Blast με κυκλοφορίες απο BNC, Turntable Dubbers, Palov & Mishkin, Max Rubadub and Clinton Sly. Έχει ταξιδέψει σαν DJ στην Αυστρία, Δανία,Αγγλία,Τουρκία,Βέλγιο,Γερμανία,Σουηδία, Βουλγαρία καθώς και σε άλλα ωραία μέρη. Στην Αθήνα συν-διοργανώνει μαζί με την DJ Anna Mystic τις “Mammy Hot Daddy Cool” βραδιές καθώς και τις διάσημες “Rewind Guaranteed”!

CAYETANO

Ο Cayetano κυκλοφόρισε τα πρώτο του Ep “Mr. White” και το πασίγνωστο “Cayetano” ενώ έμενε στην Βαρκελώνη, σε συνεργασία με την Γερμανική εταιρία “Kinky Lounge”. Η διεθνής του αναγνώριση ήρθε το 2006 όταν κυκλοφόρισε το album “Focused”. Η επόμενη σημαντική συνεργασία του ήταν με τον Loopa Scava η οποία κατέληξε στην δημιουργία του album “Up & Down” και κυκλοφόρισε απο την “Etage Noir Records”. Έκτοτε ο Cayetano έλαβε σειρά βραβεύσεων, όπως το Ετήσιο Γαλλικό Βραβείο "Prix Radiophonie", το πρώτο βραβείο για την μουσική επιμέλεια της Σουδικής ταινίας "Herr Holger", την επιλογή του τραγουδιού του "Mathematical Sorrow", ως επίσημο μουσικό θέμα της Mathematical Expo του Βερολίνου. Έχει κάνει πολλά γνωστά remixes πάνω σε επιτυχίες των Parov Stelar, Wax Tailor, και Mod X., καθώς και σειρά live εμφανίσεων που προωθήθηκαν απο το περιοδικό WIRE. Το τρίτο του album, με τίτλο "The Big Fall" κυκλοφόρισε απο την Etage Noir Records και ξεχώρισε στα charts των διεθνός αναγνωρισμένων iTunes και SoulSeduction.com. Τον Οκτώβριο του 2010 ο Cayetano υπέγραψε συμβόλαιο με την Klik Records και δυο μήνες αργότερα κυκλοφόρισε το album "Back Home". Τον Σεπτέμβη του 2012 ο Cayetano επιστρέφει στο κοινό με το τελευταίο του επίτευγμα, την δουλειά που τον έκανε πιο περίφανο απο όλες τις άλλες, το album ‘’Once Sometime” που κυκλοφόρισε απο την Klik Records και την Pale Sound Records.

ILL EMIL

Ο Kill Emil γεννήθηκε στην Βραζιλία το 1984 και ήρθε στην Αθήνα 2 χρόνια αργότερα. Η πρώτη του κυκλοφορία ήταν ενα 12’’ βινύλιο για την Cast-a-Blast το "I Can Hear It Now" το 2009. Τον ίδιο χρόνο κυκλοφόρησε από την "BeatQuick" το πρώτο album "The Corner" το οποίο ήταν σε συνεργασία με τους Billa Qause, J. Melik & Elephant Phinix. Ακολουθούν και άλλες κυκλοφορίες, τα EP "One Night In Bogota" και "Kill Emil Re-edits", το ντεμπούτο των Pad Trio "Raw Sessions", το δεύτερο προσωπικό album ''Risky Business" καθώς και πολλές συμμετοχές σε labels όπως Carnibal Rec., Electric Cowbell, Riddim Fruit, Booty Fruit, The First Touch Connection. Live εμφανίσεις μαζί με Quantic And His Combo Barbaro, Thavius Beck, Ondatropica, Andy Smith, Jon Kennedy, Radikal Guru, Barry Ashworth, African Simba, Brother Culture,Aldo Vanucci, Basement Freaks, Timewarp, Gramatik, Wax Tailor, Dub Pistols, Chinese Man, The Herbalizer, Looptroop Rockers και άλλους.

MANJAH


Ο ManJah aka Σπύρος Μαντζαφός γεννημένος στην Αθήνα το 1976. Είναι dj, παραγωγός, φτιάχνει remixes & Mash-ups, ερασιτέχνης μουσικός & Drummer.

Ξεκίνησε να παιζει σαν dj το 1994 και απο τοτε έχει παίξει σε πολλά clubs στην Αθήνα αλλά και εκτός. Έχει στο ενεργητικό του μια κυκλοφορία το καλοκαίρι του 2009 απο την Γερμανική Sunset Soul & 1 EP απο την Katakana Edits τον Νοέμβριο του 2012. Η μουσική του είναι ενα μείγμα απο reggae, dancehall αλλά και latin, funk και soul και του αρέσει να τα ανακατεύει με breaks. Τα τραγούδια του περιλαμβάνονται σε guest dj-sets αλλά και radioshows σε όλο τον κόσμο.

 TIMEWARP

Timewarp aka Άγγελος Στούμπος είναι παγκοσμίου φήμης dj, παραγωγός, μηχανικός ήχου και mastering, μουσικός καθώς και υπεύθυνος για τις σπουδαίες Timewarp Music & Kraak Records. Κυκλοφορίες του έχουν συμπεριληφθεί σε πολύ γνωστές συλλογές : Black Coffee (Ecco Chamber), White Lounge (MusicPark) and Ibiza Global Radio Moods (Irma). Έχει παίξει σε φεστιβάλ μαζί με Gilles Paterson & Quantic Soul Orchestra, καθώς και σε σπουδαία clubs στην Ευρώπη. Timewarp Music έχει έναν εντυπωσιακό κατάλογο κυκλοφοριών, με πολλά album καλλιτεχνών, συλλογές και cd singleς, 1 vinyl single και πάνω από 120 digital EPs. Η Kraak Records αντίστοιχα φιλοξενεί και αυτή πολλούς καλλιτέχνες και έχει πάνω από 70 κυκλοφορίες. Ο Timewarp έχει κυκλοφορήσει 4 προσωπικά LP, 7 remix LP's και αρκετά EP καθώς και έναν μεγάλο αριθμό ανεξάρτητων κυκλοφοριών απο παραγωγές ήχου και remixes. Έχουν κυκλοφορήσει παγκόσμια είτε ως maxi-singles, είτε σε διάφορες συλλογές.


Official website: http://timewarpmusic.org/
Facebook: https://www.facebook.com/angelos.stoumpos
Soundcloud: https://soundcloud.com/timewarp-inc

Το Φεστιβάλ θα χαρακτηριστεί απο:
1. Απόλυτη ασφάλεια
2. Ποιοτικό line up
3. Σοβαρή ποιοτική διοργάνωση (χώρος, ήχος, προσωπικό)
4. Μαγευτικό περιβάλλον
5. Προσιτές τιμές

Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις παρακάτω οδηγίες ασφαλείας.
1.Όταν περνάτε στην είσοδο με την επίδειξη της πρόσκλησης θα πάρετε ένα βραχιολάκι-σφραγισμένο, φροντίστε να μην το σκίσετε γιατί θα πάψει να είναι έγκυρο.
2. Θα υπάρχει ομάδα ασφαλείας και θα έχουμε το δικαίωμα να σας ελέγξουμε στην είσοδο.
3. Θα υπάρχει γιατρός στον χώρο της εκδήλωσης. Αν κάποιος αισθανθεί αδιαθεσία ενημερώστε μας. Θα ασχοληθεί με το θέμα ο γιατρός μας και θα καλέσει ένα ασθενοφόρο εάν είναι απαραίτητο.
4. Θα αρνηθούμε την είσοδο σε ανθρώπους που είναι σε μεγάλο βαθμό σε κατάσταση μέθης ή σε κάποιον που θεωρούμε επικίνδυνο για τον εαυτό του ή τους άλλους επισκέπτες .
5. Μηδενική ανοχή στη βία, κλοπές, ληστεία.
6. Προσοχή στην χρήση εύφλεκτων αντικειμένων. Θα υπάρχει εθελοντική ομάδα δασοπυρόσβεσης για κάθε ενδεχόμενο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου