Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΚAKO ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ Βand live13/11 @8ball Club (thessaloniki)

              

 

 ΚAKO ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ Βand live    

  Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου   

    @8ball Club  (thessaloniki)

               D.J.set 

                   Ras Chidy  & Takis Jah Root

  Το Κακό Συναπάντημα έχοντας ήδη κλείσει 10 χρόνια ύπαρξης σαν Reggae,Rap-a-Dub μπάντα,δίνει άλλο ένα ραντεβού στο 8ball στις 13 Νοέμβρη.
Βασικό στοιχείο τους ο κοινωνικός - άμεσος ελληνικός στίχος - συνέχεια μιας δεκαπενταετούς πορείας των ιδρυτικών μελών του. Επιρροές όλης της παρέας εισχωρούν στη Reggae που παίζουν , κάνοντας την πολυμορφική και πλέον χαρακτηριστική. O ήχος των 80′s , το Hip Hop , η Dub κουλτούρα , η μοντέρνα και παλιά Roots reggae συνθέτουν την μουσική τους ταυτότητα. Έχουν εμφανιστεί σε δεκάδες χωριά και πόλεις της Eλλάδας και έχουν συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ που εκφράζουν την δράση τους καθώς και ως support live σε κορυφαίες μπάντες της παγκόσμιας reggae σκηνής.
Το 2008 κυκλοφόρησαν το ομώνυμο πρώτο τους cd ως μπάντα (ανεξάρτητη παραγωγή) το οποίο και εξαντλήθηκε (Μπανανιά,Μεγάλο Αφεντικό ,Απαγορεύεσαι , Sounds of the People κ.α). Το 2012 κυκλοφόρησε το cd "Pressureality".Η τρίτη τους δισκογραφική δουλειά,το Cd"Children",κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2014,πολλά από τα κομμάτια της οποίας θα ακουστούν στο επερχόμενο Live της Πέμπτης.
Μαζί τους,στα Warm-up και After-party Dj Sets,οι T.J.R.(Takis Jah Roots) και Ras Chidy.
Στο Live θα είναι διαθέσιμα συλλεκτικά T-Shirts,καθώς και το καινούριο Cd "Children"
Be There!

ΕΙΣΟΔΟΣ: 5 euro.
ΕΝΑΡΞΗ: 22:00

www.kako-synapantima.blogspot.gr
http://kakosynapantima.bandcamp.com/music

 



 

8Ball Club Thessaloniki

Pindou 1, Ladadika,   Thessaloníki

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου