Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

 The Bionics

                                    Σάββατο/11/10/14

  Καφωδείο Ελληνικό

Ιουστινιανού 3,   Thessaloníki

A reggae trip-hip-hop funky rockin show in a rub a dub style

 

  BIONICS

μια μπαντα που δημιουργηθηκε το Σεπτεμβριο του 2013, απο την ενωση πεντε “   μουσικών που σαν βαση τους εχουν τους ηχους της καραιβικης και σκοπο να ξεσηκωνουν σε χορο με το ρυθμο τους..

D e n n i s Κ ω σ τ α ν τ ι ν ί δ η ς - φωνητικά και κιθάρα - .Μετά από πολλά χρόνια ενεργής παρουσίας στην Αθήνα με τη μπάντα του «In A Testube» ,μακροχρόνια συμμετοχή στη Μπάντα Κοάλα του Ζακ Στεφάνου και αλλες συνεργασίες με καλλιτέχνες, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη χαρίζοντας το πλούσιο ταλέντο του στους BIONICS.
Ζ ή κ α ς Δ η μ ή τ ρ η ς – ντραμς - . Ενεργό μέλος των OneDropForward , με 5ετή συμμετοχή στα Μωρά στη Φωτιά και συνεργασίες με πολλές μπάντες της πόλης την τελευταία 20ετία .Δίνει πλέον ρυθμό και παλμό στους BIONICS.
Α m i r a –φωνητικά- .Ιδρυτικό μέλος των Fyah Fist (reggae soundsystem) .Για 3 συναπτά έτη τους χάριζε τις φωνητικές της ικανότητες. Στο "μουλτι" θα την .απολαυσουμε με τους BIONICS.
M r. M i g i a g i – Κιθάρα, φωνητικά- . Το διαμαντένιο skunking της πόλης μας, ενεργό μέλος των OneDropForward. Mέλος και αυτος των BIONICS.
Μ a q u i t t o (MQ) – Mπάσο- . Το μπάσο είναι το σημαντικότερο συστατικό μιας reggae μπάντας και ο Maquitto ενεργό μέλος των OneDropForward για πάνω από μια 10ετία το γνωρίζει και το κάνει με το σωστό τρόπο. Με συμμετοχές σε punk , rock συγκροτηματα και άλλες μπάντες εδώ και μια 20ετία συμβαλλει στην καλύτερη λειτουργία του"μουλτι" των BIONICS.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου