Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

  Direct Connection Live + SRJ dj  set @ BUMS

 Σάββατο, 29 Νοεμβρίου


 Direct Connection Live + SRJ dj set BUMS

6 euros + Beer


Λαϊβάκι Direct Connection με καινούριες acid afro-dubstep γκρούβες και μετά... μπασαριστό σετάκι από τον Esar Jay !
Σε "δυνατό" καινούριο χώρο, το BUMS!
Get Connected!
Enjoy!

BUMS

Ακαδημιας 98-100, Athens, Greece

 



DIRECT CONNECTION

Οι Direct Connection είναι μια μουσική κολεκτίβα, ένα underground electroDub σχήμα με ευρεία σύνθεση. Από την ίδρυσή τους το 1998, έχουν δημιουργήσει το SUBnDUB, ένα πειραματικό electroDub εργαστήρι στην καρδιά της Αθήνας, με στόχο την αναζήτηση των συνδέσμων ανάμεσα στους ρυθμούς, τη ψυχεδέλεια και τους ηχώ-χρωματισμούς. Οι ζωντανές τους εμφανίσεις είναι κάθε φορά μια ξεχωριστή μουσική και οπτική εμπειρία.
Κυκλοφόρησαν το 2007 την ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά DUB INFECTION στην Candyflip Records, ενώ έχουν συνεργαστεί με τους ALCALICA για την κυκλοφορία δύο 12” βινυλίων, το POU PAI (2008) και το HOLY TREE (2009). Αρχές του 2010 κυκλοφόρησαν στην THC Records, το 45' βινύλιο "Santi-D meets Direct Connection", με τον Santi-D ένα εξαιρετικό roots dub reggae τραγουδιστή από το Παρίσι.
www.directconnection.gr
https://soundcloud.com/directconnection
www.mixcloud.com/DirectConnection
http://www.youtube.com/user/TheDirectConnection

SRJ

Ξεκίνησε να ασχολείται ιδιαίτερα με την μουσική από το 2006 στα πλαίσια του hip hop και future beats κυρίως ενώ εκείνη την περίοδο επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη των ικανοτήτων του σε scratching και turntablism. Σιγά, σιγά τον κέρδισε η bass σκηνή και εμφανίστηκε ως dubstep dj σε βραδιές που διοργάνωναν οι πλέον αντιπροσωπευτικές αυτού του ήχου ομάδες στην Αθήνα. Ανήκει στην ομάδα του Paranoise Radio από το 2011 αρχικά ως μέλος του Basstards Crew (Kernelcoremode, Psontis, DoubleD, Mashdown45) ενώ από την περασμένη χρονιά έχει αναλάβει τη δική του μηνιαία εκπομπή διευρίνοντας τον ήχο του σε ό,τι αφορά την bass σκηνή (dubstep, dnb, halfstep, grime, garage, house, techno, future beats, etc) επικεντρωμένος πάντα στην ποιότητα.
http://www.mixcloud.com/esarjay

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου