Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

STE & NORTHICAL- PANTOMIMA - EISVOLEAS(dj cutbrawl) - NTAVELHS - SUNTAKEN  

Σάββατο, 14 Μαρτίου

Πολυχώρος ''Αχαρνών 61''

Acharnon 61    Athens, 

 

 Επειδή η μουσική παραμένει μουσική και δεν κάνει διακρίσεις για κανένα αυτί,αυτός,αυτή,εμείς...
Επειδή αν πιστεύουμε σε κάποιο Θεό αυτός σίγουρα χορεύει...
Το Coconats παρουσιάζει ένα event που ακολουθεί τη φυσική ροή συναισθημάτων κατά τη διάρκεια της νύχτας διότι όπως όλοι γνωρίζουμε..όσο νυχτώνει,το πάρτυ μεγαλώνει!
Μαζί μας : ο Eισβολέας (dj cutbrawl),οι Ste & Northical (κακό συναπάντημα soundsystem) και οι Pantomima,όλοι έτοιμοι να απογειώσουν τον κόσμο με την όρεξη και τις μουσικές τους.Ακόμη,ο Νταβέλης και ο Suntaken σε ένα after party,αυστηρά με rave ρυθμούς στα πλαίσια του ηλεκτρονικού ήχου.
* Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων
Θα διατεθούν σε προπώληση.Τα πρώτα 100 στην τιμή των 7 ευρώ(με μπύρα) και τα υπόλοιπα στην τιμή των 9 ευρώ(με μπύρα).
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
Μικρό Καφέ

https://www.facebook.com/pages/Μικρό-cafe/131293300362349?sk=timeline

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

6985982037 - 6972796349

On spot η τιμή παραμένει στα 9 ευρώ(με μπύρα)

GET READY - BE AWARE
*ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ*

Γνωστός σε όλους μας,με αναρίθμητα lives με την αφρόκρεμα hip hop και όχι μόνο.Με έναν δισκογραφικό κολοσσό από πίσω του.Προτίθεται για μία μοναδική εμφάνιση για όλους εσάς, που τόσα χρόνια τον ακολουθείτε και τον στηρίζετε με το παραπάνω.
Μαζί του θα είναι και o dj Cutbrawl πολλά υποσχόμενος ως γνώστης των πικαμισμών.

*STE & NORTHICAL*
Tο δίδυμο των MC’s του συγκροτήματος, Ste & Northical, που ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του ’90 την ενασχόλησή του με το hip hop και στην συνέχεια εξελίχθηκε σε reggae dub σχήμα, έχοντας τέσσερις ανεξάρτητες δισκογραφικές δουλειές στο ενεργητικό τους, συνεχίζουν να ξεσηκώνουν τους ακροατές τους με κοινωνικό στίχο πάνω σε reggae-dub riddims.
Στην εμφάνισή τους αυτή θα παρουσιάσουν αρκετά ακυκλοφόρητα κομμάτια που πρόκειται να ακουστούν μέσα στο 2015, αλλά δεν θα λείπουν και κλασικά κομμάτια από όλη την πορεία τους.

*NTAVELHS*
Το τέρας των deck χτυπά γεμάτο μουσικές εκπλήξεις σε ένα set με ηλεκτρονικό χαρμάνι πού θα σας αφήσει μόνο ευχαρίστηση.
Φωνή και κιθαρίστας στους Fundracar, χρόνια στο κουρμπέτι,με πολλά lives και πολλές εμφανίσεις σε festivals πανελλαδικά,έρχεται να κάνει αυτό που γνωρίζει καλύτερα,να σηκώσει το κοινό στον αέρα.
Διότι επιβάλεται.

*SUNTAKEN*
Πίσω απ το όνομα Suntaken βρίσκεται ο Μιχάλης Μ., είναι dj και παραγωγός γεννημένος στην Αθήνα. Το στυλ της μουσικής του είναι psy progressive trance με ψυχεδελικές μελωδίες. Το 2001 άρχισε να ασχολείται με την παραγωγή και έκανε τα πρώτα του βήματα στην ηλεκτρονική μουσική με το όνομα Psydelia. Το 2007 άλλαξε το στυλ της μουσικής του καθώς και το όνομα του σε Suntaken. Από τότε μέχρι σήμερα έχει παίξει σε διάφορα φεστιβάλ όπως:Earthdance festival,1200meters festival,Dance Xperience festival και σε μεγάλα events στην Ελλάδα δίπλα σε μεγάλους καλλιτέχνες όπως: Vibrapshere,Etnica,Skazi,Tristan,U-Recken,Nok,Egorythmia κ.α.

*PANTOMIMA*
Σχεδόν ένα χρόνο μετά την πρώτη τους εμφάνιση στο Κύτταρο σαν support group στο live Fundracar - Vlastur επιστρέφουν δυναμικά παρουσιάζοντας το single τους καθώς και νέα κομμάτια(αμιξάριστα) από τον δίσκο που θα κυκλοφορήσει.Μαζί τους αυτή τη φορά ο Νίκος Κουμπούρος στα αφρικάνικα κρουστά.


LINKS
https://www.facebook.com/pages/Eisvoleas/26131630627?fref=ts (EISVOLEAS)

https://www.facebook.com/kakosynapantima?fref=ts (STE & NORTHICAL)

https://www.facebook.com/pantomimaofficial?fref=ts (PANTOMIMA)

https://www.facebook.com/pages/Fundracar-Official/175535419152944?fref=ts (NTAVELHS)

https://www.facebook.com/Suntakenmusic?fref=ts (SUNTAKEN)


*Πολύ φιλικές τιμές bar

*Δεν επιτρέπεται η χρήση παράνομων ουσιών και υλικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου