Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

MAGMA DEE + ORPHANATIC -   NoBorders Arts @Maze escape bar

To Σάββατο 10.10.15 το project NoBorders Arts στήνει ακόμα ένα Soundsystem:
Στο μικρόφωνο MAGMA DEE στα decks ORPHANATIC

RAGGA /DUB /DANCEHALL /JUNGLE /DUBWISE /HIP HOP

Βαλαωρίτου 29 (Ανω Λαδάδικα)
Ώρα έναρξης 23:00
Ελάχιστη κατανάλωση 4€/άτομο

https://www.facebook.com/BEATFRENETICS.team
https://www.facebook.com/NoBorders.Arts
https://www.facebook.com/mazebarthessaloniki

Artist Bio :

Magma Dee : Ενεργό μέλος της ελληνικής reggae σκηνής από το 2004 με κύρια ενασχόληση τη μουσική παραγωγή, ο Magma Dee δεν άργησε να δείξει την ιδιαίτερη αγάπη του για την τζαμαικάνικη μουσική και κουλτούρα. Από το 2006 μπαίνει ακόμη πιο δυναμικά στο χώρο ξεκινώντας να τραγουδάει αλλά και να "χώνει" ragga τόσο στην ελληνική γλώσσα όσο και σε patois.

Όσοι τον έχουν δει/ακούσει σε κάποια σκηνή ανά την Ελλάδα, τον αναγνωρίζουν αμέσως λόγω της χροιάς, μελωδικότητας αλλά του εμφανούς ταλέντου του στο μικρόφωνο. Αξιοσημείωτη, μεταξύ άλλων, είναι η ικανότητά του σε αλλεπάλληλους αυτοσχεδιασμούς στο μικρόφωνο και το πώς καταφέρνει να ξεσηκώσει κάθε φορά το κοινό.

Έχει μοιραστεί τη σκηνή με διάφορους καλλιτέχνες κατά καιρούς όπως οι iLLBiLL HiTEC, Nek, το Κακό Συναπάντημα κ.α. Αυτό το καιρό βρίσκεται στη διαδικασία δημιουργίας live reggae μπάντας με έδρα τη Θεσσαλονίκη, υποσχόμενος φρέσκο original υλικό και συναυλίες σύντομα.

Orphanatic : Μουσικός παραγωγός/beatmaker, πολυπράγμων και δραστήριος σε ετερόκλητα είδη μουσικής από το 2002. Ιδρυτικό μέλος του σχήματος En Route Project μαζί με τον Cynikal One.

Παράλληλα με τις παραγωγές και τις συνεργασίες σε διάφορα επίπεδα με εγχώριους καλλιτέχνες τόσο της hip hop όσο και της reggae σκηνής, τα τελευταία 7 χρόνια πειραματίζεται με την συνένωση των δύο αυτών μουσικών ειδών. Ενδεικτικές δουλειές : En Route SoundSystem - Riddles & Riddims (2008) + Kamikaze Groove (2012).

Από το 2012 και μετά, επιμελείται τις παραγωγές των Ganja Rocks στα άλμπουμ "Από τη ζούγκλα με αγάπη" (2012) και "Χαρτάκι στο χαρτάκι" (2015) και στο τέταρτο κατά σειρά άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχές του 2016.

Επιπλέον, το 2014 δημιουργείται η κολλεκτίβα Bashment Ritual (Big Shine, Magma Dee, Monk, Orphanatic και άλλοι) που φιλοδοξεί να αγκαλιάσει και να αναδείξει τους ιδιαίτερους και ταλαντούχους καλλιτέχνες της bass κουλτούρας αλλά και της ragga στην Ελλάδα.

Υπό την αιγίδα αυτής της κολλεκτίβας, κυκλοφορούν αλλά και θα κυκλοφορήσουν προσωπικές δουλειές του κάθε μέλους αλλά και ιδιαίτερες συνεργασίες, video clips, riddim albums με συμμετοχές κι από το εξωτερικό, remixes, lives, όπως και το πρώτο ragga cypher στην Ελλάδα.

Έχει μοιραστεί τη σκηνή με ονόματα όπως Dub Pistols, Chinese Man, Dub FX, Alborosie, Soom T, Fleck, Κακό Συναπάντημα, Anna Mystic, Infaderz κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου