Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

 Cut La Vis (Nice Up! , UK) | One Step Forward Greek Tour | 27.10 - 31.10

 

Το πρόγραμμα των εμφανίσεων είναι κατά σειρά :


27/10 - Four Twenty break bar (Αθήνα)

28/10 - Kubrick - Pure Social Club (Λάρισα)

29/10 - Μπρικι (Σέρρες)

30/10 - Barcode beer bar (Κοζάνη)

31/10 - Σιδεραδικο (Ξάνθη)



H Beat Elite και η URBAN EXOTICA ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν, για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό, τον DJ Cut La Vis. Ο ‘’Mashup Maestro’’ από το Brighton έρχεται στην Ελλάδα για να παρουσιάσει το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο ‘’One Step Forward’’, που θα κυκλοφορήσει από την Βρετανική NICE UP! records ένα από τα δημοφιλέστερα record labels της bass culture παγκοσμίως.

2 χρόνια μετά την επιτυχία του ‘’Little Way Different’’ και δεκάδες mashups που παίχτηκαν κατά κόρον, παρουσιάζει το πρώτο του άλμπουμ με original δικές του παραγωγές. Ήδη το πρώτο single που κυκλοφόρησε, με τίτλο ‘’Still Have The Love’’, έχει κερδίσει την υποστήριξη μεγάλων καλλιτεχνών όπως DJ Jazzy Jeff, David Rodigan, Mistajam, Craig Charles, αποσπώντας πολύ καλές κριτικές μουσικών διαδικτυακών περιοδικών, blogs και σελίδων όπως United Reggae, Reggaelize It, ενώ βρισκόταν για 3 συνεχείς μήνες (Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο) στο Νο1 του chart για το πολύ έγκυρο Monkeyboxing και Νο5 στο Reggae Chart του Juno.

Να περιμένετε δυνατές μπασογραμμές και scratches, μιξάροντας reggae, hip hop, mashups, afrobeat, jungle αλλά και υλικό από το νέο του άλμπουμ.

Το ταξίδι ξεκινά από την Αθήνα, Τρίτη 27 Οκτωβρίου, και τα decks του Four Twenty Break Bar, επόμενος σταθμός η Λάρισα και το Kubrick, συνεχίζει προς βορρά και το Μπρίκι στις Σέρρες, στο Barcode στην Κοζάνη για να τελειώσει την περιοδεία του στην Ξάνθη στο Σιδεράδικο, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου.


Official releases and remixes

https://soundcloud.com/dj-cut-la-vis/sets/official-releases-and-remixes

DJ Mixes

https://soundcloud.com/dj-cut-la-vis/sets/dj-mixes

Mixcloud

https://www.mixcloud.com/cutlavis/

Official Facebook Page

https://www.facebook.com/cutlavis?fref=ts

Artwork by George Valmas

 


 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου