Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Dedy Dread & Smallfall Στη Στοά - Παρασκευή 26/02

 ΣΤΗ ΣΤΟΑ soulbar

Vilara 2,  Θεσσαλονίκη

 Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, ο Boom Selectah φιλοξενει στα decks της Στοάς soul bar, τον Πορτογάλο dj & παραγωγό Dedy Dread, στα πλαίσια του 4ήμερου tour του στην Ελλάδα, που επιμελούνται η Beat Elite και η URBAN EXOTICA. Mια βραδιά γεμάτη reggae, latin, funk, και hip hop ήχους, ένα μουσικό μείγμα μέσα από τα βινύλια ενός από τους καλύτερους 45’’ djs της Ευρώπης. Την βραδιά ανοίγει ο Θεσσαλονικιός dj & παραγωγός SmallFall, με afrobeat, bossa nova, ragga και freestyle selections..
Boom!

O Dedy Dread είναι ένας πολυτάλαντος άνθρωπος από την Λισαβόνα / Πορτογαλία, αρχιτέκτονας στο επάγγελμα, ο οποίος παράλληλα με την ενασχόληση του ως διεθνής dj / παραγωγός (μέλος των dj crew “Tighten Up Lisboa” , “dj’s choice” και ιδιοκτήτης του label Lisboa Records), είναι επίσης παθιασμένος, φωτογράφος και surfer! Είναι υπεύθυνος για μερικά από τα σημαντικότερα mashups των τελευταίων ετών. Το πρώτο του single σε βινύλιο "Steady Thug" έγινε σημείο αναφοράς στο είδους του. Το κομμάτι "Turn You On" απο την WACK records ,το οποίο έγινε σε συνεργασία των Smoove και DJ Rebel, έφτασε στο νούμερο 1 των σημαντικότερων δισκοπωλείων στον κόσμο, όπως και τα ’Criss n’Shine’’ ft DJ Rebel, και ‘’O Bananeiro’’ που κυκλοφόρησαν από την CastaBlast Recordings και την Carnibal Records αντίστοιχα.Τα κομμάτια του παίζονται από τους καλύτερους freestyle djs του κόσμου και η δουλειά του είναι αναγνωρίσιμη και σεβαστή από τα πιο ισχυρά ονόματα της διεθνής σκηνής. Κάτω από το δικό του label με το όνομα LISBOA, έχει συνεργαστεί και δουλέψει μαζί με παραγωγούς όπως ο Rebel, Mr. Bird και ο Jstar ενώ έχει επίσης έχει κυκλοφορήσει κομμάτια στην Resense Records, sub-label της δημοφιλούς Agogo Records.

https://www.facebook.com/dedydreadmusic/
https://www.mixcloud.com/dedydread/
https://soundcloud.com/dedydread
https://dedydread.bandcamp.com/

Ο Smallfall, Θεσσαλονικιός, με εμμονή στη κουλτούρα της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής. Πριν από λίγους μήνες κυκλοφόρησε το δικό του release στην ανερχόμενη Shango Records. Έχει μοιραστεί μουσικές στιγμές με διάφορους καλλιτέχνες και άλλους dj's της πόλης. Το set του περιλαμβάνει ένα κράμα από afrobeat, bossa nova, ragga, freestyle και mexican dnb ήχους..

https://soundcloud.com/smallfallmusic

Boom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου