Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016


FUNDRACAR Live -ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 \ΑΝ CLUB

 An Club

Σολωμού 13-15, Αθήνα

 Ολη η μέθη και η έκσταση της σκηνής πλαισιωμένη απο μουσικές που προκαλούν δονήσεις, με τον αντίστοιχο ανατρεπτικό – πολλές φορές προκλητικό στίχο-, βγαίνει συμπυκνωμένη ως ακαριαίο γεγονός που δεν αφήνει αμέτοχο τον θεατή ..

 


Αντικαθεστωτικοί στον ήχο, ήχο προσωπικό που σου κολλάει, χωρίς να σνομπάρουν κανένα είδος μουσικής συσπειρώνουν διαφορετικούς μουσικούς κόσμους .. RIFFS από την κόλαση , τετράγωνο μπάσο δυναμίτης, βουκολικά πνευστά και rave syths δημιουργούν ενα psych reggae παραλλήρημα που σε συνδυασμό με την Punk αισθητική και ενέργεια της μπάντας σε απογειώνει τα live σε στραγγίζουν, αδειάζεις τριπάρεις βιώνοντας μια θρησκευτική εμπειρία καλύτερη απο την κάθε εκκλήσια .

Ετοιμαστείτε για μια δυνατή Live εμπειρία…

Την συναυλία ανοίγουν οι ΖΟRO&BUZZ απο το Περιστέρι,ενα hip hop συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 2013.Εχουν κυκλοφορήσει μπόλικα κομμάτια στο yοu tube και στο soundcloud.Ετοιμάζουν τον πρώτο τους δίσκο εδω και ένα χρόνο. Εχουν παίξει σε αρκετά live τα τελευταία 2 χρόνια σε διάφορα μέρη στην Αθήνα.Συντηρούν και στηρίζουν μόνοι τη μουσική τους ηθικά και οικονομικά.

Είσοδος : 8 ευρω
Οι πόρτες ανοίγουν 22:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου