Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

IRIE ACTION Sound System Inna Roots Reggae/ Dub Session at LAB

5 Μαρτίου  

Loukoumi Bar

Πλατεια Αβησσυνιας 3, Monastiraki Αθήνα

  IRIE Action Sound System inna Roots Reggae/ Dub Session  

at Abyssinian Square at the centre of the city.

Το Irie Action με το ηχοσύστημα του, θα πραγματοποιήσει την επόμενη Reggae/ Dub συνάντηση, στο LAB (Loukoumi Art Basement) που βρίσκεται στην πλατεία Αβησσυνίας, απέναντι ακριβώς απο το Loukoumi Bar.

Entry Fee-Είσοδος: 4€

Mini Bio:
Με κοινή βάση την αγάπη για τη ρέγκε μουσική και επηρεασμένοι από την Τζαμαικάνικη κουλτούρα των Soundsystems ξεκινήσαμε το 2005 σαν URM με μέλη τους Man’O, Oldjohn, Nesco. Έχοντας δημιουργήσει ένα μικρό ηχοσύστημα κάναμε τις πρώτες μας βραδυές στην πολυτεχνειούπολη. Στην συνέχεια έχοντας μπει στο 2009 σαν Irie Action με τον Soundman πλέον στην ομάδα, ενισχύσαμε βήμα βήμα τον ήχο για να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες μεγαλύτερων χώρων κάνοντας και κάποιες βραδυές με καλλιτέχνες από Ευρώπη και Τζαμάικα (Uwe Banton, Earl Sixteen, U-Brown, Ras Daniel Ray, Marlene Johnson, Ηorace Martin, King Shiloh). Μέσα στο 2009-2010 κυκλοφορήσαμε σαν Irie Action δύο βινύλια σε συνεργασία με τους Ranking Joe, Ranking Trevor, Fitta Warri, Earl Zero, Ranking Forest
με τον Έλληνα παραγωγό και μουσικό Outspoken Brothers. Μέχρι σήμερα συνεχίζουμε εξελίχτηκα να κάνουμε Reggae/Dub βραδυές με βασικό κορμό τους OldJohn,Soundman,Nesco,K-Mood.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου