Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Dirty Dubsters (Irish Moss Rec/ Ireland) w/ Big Shine, MellowMood, Ράγκε | 16/04 Στη Στοά

 Σάββατο, 16 Απριλίου

 ΣΤΗ ΣΤΟΑ soulbar

Vilara 2, Θεσσαλονίκη

 Στις 16 Απριλίου ο Boom Selectah σε συνεργασία με την Beat Elite, φιλοξενεί τον ήχο ενός εκ των καλύτερων και δημοφιλέστερων reggae bass acts της Ευρώπης, των Ιρλανδών Dirty Dubsters, που θα εκπροσωπηθεί από τον ιθύνων νου και 1/2 τους, τον Bazza Ranks, σε μια παρουσίαση του νέου τους album “Special Request” όπου γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία στην reggae / dancehall σκηνή καθώς περιέχει συμμετοχές από την αφρόκρεμα των reggae MCs όπως General Levy, Daddy Freddy, Soom T, Mr Williamz, Demolition Man, Blackout JA, Chip Fu, Screechy Dan, Steppa Style, Peppery, Chesire Cat, 2nice, Doubla J.



Στο μικρόφωνο ο BIG SHINE, mc των γνωστών SKG's Dub Alliance, και συνοδεύουν με τις μουσικές τους ο selectah MellowMood των Moca Juniors Sound και ο Ράγκε από The Antilopes! Ετοιμαστείτε για μια βραδιά γεμάτη reggae, dancehall, mashup, bass, hip hop, breaks & jungle με το dancefloor της ΣΤΗ ΣΤΟΑ soulbar να πέρνει φωτιά!


Boom..!!

 


Το δίδυμο των Dirty Dubsters δημιουργήθηκε στο Δουβλίνο το 2005 όπου οι djs Jay Sharpe & Bazza Ranks συναντήθηκαν και αντάλλαξαν κοινές απόψεις που είχαν για την μουσική. Έπειτα από δεκάδες gigs και αρκετές παραγωγές, οι Dirty Dubsters άρχιζαν να γίνονται ιδιαίτερα αρεστοί και αναγνωρίσιμοι στους fans της reggae & bass σκηνής της Ιρλανδίας και της Μ. Βρετανίας. Το 2011 δημιουργούν το label Irish Moss από την οποία κυκλοφόρησαν την μουσική τους ηχηρά ονόματα της reggae όπως DJ Vadim, Topcat, Kenny Ken, Zion Train, Fort Knox Five, Liondub, Marcus Visionary, Parly B και πολλοί άλλοι.

Το 2013 έρχεται ή πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά τους με συμμετοχές από Buro Banton, Danny Red και τον Βρετανό hip hop ήρωα Mystro, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία καθώς πολλά κομμάτια του album έγινα απαραίτητα εργαλεία πάρα πολλών djs ανά τον κόσμο. Ακολούθησαν συμμετοχές σε μεγάλα festival και guestings σε Αμερική, Καναδά, Μ. Βρετανία, Ιρλανδία, Ρουμανία όπως Electric Picnik (IRL), Boomtown (UK), Shambala (CA), Uprising Festival (RO) , Life Festival (IRE)ενώ ταυτόχρονα διοργανώνουν το δικό τους festival στο Δουβλίνο, το Rub a Dublin Festival φιλοξενώντας διεθνής καλλιτέχνες όπως οι David Rodigan, General Levy, Trojan Sound System, Radikal Guru, Capitol 1212.

Το ‘’Special Request’’ γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία καθώς έχει περάσει από την 1η θέση στην κατηγορία reggae / dancehall στο Juno και συμπεριλήφθηκε στα 10 καλύτερα album του 2015 για το monkeyboxing καθώς περιέχει συμμετοχές από την αφρόκρεμα των reggae MCs όπως General Levy, Daddy Freddy, Soom T, Mr Williamz, Demolition Man, Blackout JA, Chip Fu, Screechy Dan, Steppa Style, Peppery, Chesire Cat, 2nice, Doubla J.

Dirty Dubsters Official FB Page

https://www.facebook.com/dirtydubstersmusic/?fref=ts

Dirty Dubsters Official Soundcloud Page

https://soundcloud.com/dirtydubsters

Dirty Dubsters Official Mixcloud

https://www.mixcloud.com/DirtyDubsters/uploads/

Dirty Dubsters Official YouTube Channel

https://www.youtube.com/user/DirtyDubsters 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου