Κυριακή 29 Μαΐου 2016

ORFUN FEST 5 - WARM UP Party

Παρασκευή 17 Ιουνίου
Πεζόδρομος Σπανδώνη (Γωνία με Ερμού) Θεσσαλονίκη
Ώρα Έναρξης: 22:00



Tα παιδιά του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Δράμας παρουσιάζουν το ORFUN FEST 5 - WARM UP Party @ Πεζόδρομος Σπανδώνη (Δίπλα στο Κοινωνικό Κέντρο / Στέκι Μεταναστών, Θεσσαλονίκη).

Στις 17 Ιουνίου, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του ORFUN FEST, ένα επικό party με EDM, Dub, Balkan, Bass κ.ά.. θα δώσει στον κόσμο της Θεσσαλονίκης μια γεύση απο το main event της Δράμας.

DJ SET:
LoRrD (SKG Dub Alliance, Κακό Συναπάντημα)
Μετά από μιά πενταετή ενασχολησή του με τα Rap δρώμενα της συμπρωτεύουσας κυρίως,την άνοιξη του 2007 εντάσσεται ως Drummer στο "Κακό Συναπάντημα"(www.kako-synapantima.blogspot.gr),παλιούς του γνώριμους από τις Hip Hop εποχές,ενώ η πιο πρόσφατη ένταξη-συνεργασία του σαν Drummer,Dj και παραγωγός είναι με το Sound System των "Skg's Dub Alliance"(www.facebook.com/skgduballiance?fref=ts).

Σαν Drummer και Dj,έχει μοιραστεί το Stage και συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι High Tone,Dub Pistols,Ρόδες United,Groundation,Dub Incorporation,Zion Train,Taiwan Mc,Chinese Man,Dj Booker,Infaderz Crew,Proffessor Skank,Blend Mishkin,Radikal Guru,Asian Dub Foundation και άλλους.

Τα τελευταία χρόνια,συνεχίζει να είναι ενεργός σαν Dj σε διάφορα Bars και Sound Systems,Drummer,παραγωγός πάνω σε Dub,Dubstep και Trip-Hop κυρίως ήχους.ενώ μπορείτε να τον ακούσετε ζωντανά από τον αέρα του www.paranoiseradio.com,όπου μαζί με τον συναπαντήτη Northical(www.mixloud.com/northical)παρουσιάζουν την μηνιαία εκπομπή "Demolition Sound".

Σχετικά Links:www.soundcloud.com/lorrdlorrdando
www.mixcloud.com/lorrdlorrdando

-Sensei (Monkey Bros - Monkey Radio)

  Το ORFUN FEST διοργανώνεται για 5η φορά από τα παιδιά που μεγαλώνουν ή έχουν μεγαλώσει στο Κέντρο Προστασίας του Παιδιού και έχει ως βασικό σκοπό την επαφή του κόσμου της Δράμας με τα παιδιά του Κέντρου και την απαλοιφή στερεοτύπων μέσω της γνωριμίας και της απο κοινού διασκέδασης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου