Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Secret Sound Festival 2016

 

31 Ιουλίου2 Αυγούστου

Cook-Nara

Skýros, Evvoia, Greece

 

  Το Secret Sound Festival κρατάει και φέτος χαρακτήρα, ενισχύει το Line Up του και υποδέχεται ξένους καλλιτέχνες που εναρμονίζονται πλήρως με το μουσικό του ύφος.

To Secret Sound Festival αυτό το καλοκαίρι αποφάσισε να πάει εκδρομή!
Πήρε λοιπόν το μουσικό του βανάκι, μπήκε στο καράβι και κατευθύνθηκε προς Σκύρο. Εκεί βρήκε την ιδανική παραλία για να στήσει το φετινό του event. Φρόντισε ομως να έχει μαζί και τα πιο δυνατά μουσικά του όπλα, γιατί εκεί οι νύχτες του είπαν πως είναι μεγάλες!
Οι ‘Pistoleros’ Dub Pistols και οι Βερολινέζοι iLLBiLLY HiTEC θα είναι oι Headliners του φετινού Secret Sound Festival. Οι Dub Pistols δεν χρειάζονται συστάσεις καθώς είναι πλήρως αποδεκτοί και αγαπητοί στο Ελληνικό κοινό. Οι iLLBiLLY HiTEC έρχονται για πρώτη φορά στη χώρα μας, έχοντας στο μουσικό τους portfolio σημαντικές παραγωγές και συνεργασίες με πιο χαρακτηριστική αυτή, του γνωστού στη παγκόσμια Reggae κοινότητα, Dubmatix.
Δε θα περάσουν βέβαια απαρατήρητες οι συμμετοχές των υπολοίπων καλλίτεχων. Fundracar, SKG Dub Alliance, Dub Riots και Manjah θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα της πρώτης μέρας.
Τη δεύτερη ημέρα μαζί με τους Dub Pistols στην σκηνή του Secret Sound θα εμφανιστούν οι Kill Emil & Mamalleta, ο Άγγλος Cut La Vis και ο δικός μας με σημαντική Ευρωπαϊκή πορεία Blend Mishkin. Παλμό στη σκηνή θα δώσουν και οι Lion's Soul Dancehall Crew με τις χορογραφίες τους.
Την τρίτη ημέρα όσοι βρίσκονται στο νησί θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα μεσημεριανό Open Party, με ελεύθερη είσοδο και τους παραγωγούς του Pepper & Home radio να βρίσκονται στα dexx του Cook-Nara.

Δε θα λείψουν βέβαια και οι παράλληλες δραστηριότητες, οι οποίες θα πραγμοτοποιούνται σε ολή την διάρκεια του φεστιβάλ.

BIOS
Οι iLLBiLLY HiTEC είναι μια κολεκτίβα που έχει ως τόπο καταγωγής το Βερολίνο, συνδυάζουν αρκετές μουσικές επιρροές, από Dub, Cumbia, Ηip hop και Junglίδια κι έχουν εμφανιστεί σε πολλά clubs και φεστιβάλ στην Ευρώπη, την Ασία και την Λατινική Αμερική. Από τα πιο δυνατά ονόματα στο Secret Sound Festival για φέτος.
https://youtu.be/gVXbVATHX6M

Oι Dub Pistols είναι ένα group που ξεκίνησε το 1996 από τον Barry Ashworth και πρωτοεμφανίστηκε το 1998 στη Μεγάλη Βρετανία. Mετά από κυκλοφορίες πολλών δίσκων και singles, οι Pistoleros της Dub αποτελούν πλεόν ένα από τα πιο γνωστά Dub-Ska acts παγκοσμίως. Το νέο τους άλμπουμ με τίτλο ‘The Return of the Pistoleros’ είναι ένα πιστολέρο από μόνο του. Ανυπομονούμε να τους ακούσουμε και να τους δούμε live καθώς φημίζονται για την εκρηκτική τους ενέργεια στη σκηνή.
https://youtu.be/-ORNWD_iTCw

O dj και παραγωγός Cut La Vis γνωστός και ως ο Dave Lavis, ξεκίνησε στη γενέτειρα του, στο Brighton της Αγγλίας στα μέσα της δεκαετίας του ’90, συμμετέχοντας σε τοπικές διοργανώσεις και παίζοντας Reggae, Dub, Ska και Hip Hop. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως Dreadsquad, Tippa Irie, Max Rubadub και Blend Mishkin. Η τελευταία του δουλειά έγινε σε συνεργασία με τo βρετανικό label ‘Nice Up! Records’, μια πολλά υποσχόμενη δισκογραφική στην κουλτούρα της bass.
https://youtu.be/uyEVeCoCNwo

O Blend Mishkin (aka Γιώργος Μαντάς) είναι ένας Dj και παραγωγός που ξεκίνησε να μαθαίνει πως να παράγει μουσική με ηλεκτρονικά το 1994. Έπειτα ταξίδεψε στο Λονδίνο κι επιστρέφοντας στην Ελλάδα ξεκίνησε να δουλεύει σε δισκοπωλεία μέχρι το 2000, ενώ παράλληλα αρχίσε να παίζει ως Dj σε μπαράκια της Αθήνας. Είναι γνωστός για τη συνεργασία του με την Αnna Mystic (Mammy Hot, Daddy Cool) ενώ το είδος που παίζει κυμαίνεται από Dub, Reggae, Dancehall κ.α. Πρόσφατα κυκλοφόρησε ο νέος του δίσκος από τη ‘Nice Up! Records’ με τίτλο ‘Survival Of The Fittest’.
https://youtu.be/uwk2jzMT1sw

O Kill Emil, γεννήθηκε στη Βραζιλία και ξεκίνησε τη μουσική του πορεία το 2008 ως κιθαρίστας σε μια Post Rock μπάντα με το όνομα Cinekod. Στη συνέχεια και για καλή μας τύχη άρχισε να εργαζεται ως παραγωγός στην Αθήνα. Δημιουργεί τη μουσική του χρησιμοποιώντας samples και midi controllers σε Funk, Soul, Afro, Reggae, Hip hop και Downtempo ρυθμούς. To πρώτο του άλμπουμ κυκλοφόρησε σε συνεργασία με τους beatmakers Billa Qause και John Melik (Pad Trio). Έκτοτε έχει κυκλοφορήσει τρεις δίσκους, δύο singles με την μπάντα “Kill Emil & The Yumas” κι έχει συνεργαστεί με καλλιέχνες του εξωτερικού όπως οι Bonobo, Wax Tailor, Guts, Quantic, Chinese Man, Gramatik και The Herbalizer.
https://youtu.be/P8UhkABhe2k

Fundracar: Η μουσική κολεκτίβα από την Αθήνα ετοιμάζεται για ένα ακόμα μοναδικό live. 3, 2, 1… fasten your seatbelts! Funky, Reggae, Dub, Ska, Space Rock κι η λίστα μεγαλώνει. Mετά από ένα πολύ επιτυχημένο άλμπουμ το 2011, διάφορα singles, συνεργασία με Είσβο και Νικήτα Κλιντ στο καινούριο τους LP με τίτλο ‘LUX’ και live εμφανίσεις περιμένουμε ν’ ακούσουμε πολλά κι ωραία πράματα στο φεστιβάλ.
https://youtu.be/7W1RUFiPAys

Οι Θεσσαλονικείς SKG’s Dub Alliance, δημιουργήθηκαν το 2014 από τους Big Shine, Digital Monk και Lorrd. Στα πλαίσια του φεστιβάλ θα επισκεφτούν την Σκύρο και τα ηχεία προβλέπεται να παίρνουν φωτιά.
https://youtu.be/TqZyJ-F68GM

Οι Dub Riots (Insom & iGL) με έδρα την Αθήνα ολοκληρώνουν το μέχρι τώρα ανακοινωμένο line up του φεστιβάλ. Dub, Roots, Steppa, Dubstep και Εxperimental μουσικές για τα πιο απαιτητικά αυτιά του είδους.
https://youtu.be/dK9qhm_J2zY

Οι Lion's Soul dh crew είναι μια απο τις ομάδες dancehall στην Ελλαδα με βάση της την Αθήνα, που απαριθμεί δυο ενεργά χρόνια ύπαρξης μέσα στο χώρο. Η χορευτική ομάδα στο σύνολο της έχει κάνει πολλές εμφανίσεις σε Αθήνα αλλα και σε όλη την Ελλάδα, σε dancehall parties και σε άλλα μεγάλα event της χώρας. Τα μέλη της ομάδας έχουν λάβει διακρίσεις σε διαγωνισμούς και έχουν ταξιδέψει εκτός Ελλάδας για σεμινάρια και dancehall festivals. Στο ενεργιτικό τους επίσης καταγράφονται διάφορα workshops και parties που φέρουν την σφραγιδα τους.
https://m.facebook.com/Lions-Soul-Dancehall-Crew-669980036447864/?__mref=message_bubble

Το Φεστιβάλ θα χαρακτηριστεί απο:
1. Απόλυτη ασφάλεια
2. Ποιοτικό line up
3. Σοβαρή ποιοτική διοργάνωση (χώρος, ήχος, προσωπικό)
4. Μαγευτικό περιβάλλον

Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις παρακάτω οδηγίες ασφαλείας.

1.Όταν περνάτε στην είσοδο με την επίδειξη της πρόσκλησης θα πάρετε ένα βραχιολάκι-σφραγισμένο, φροντίστε να μην το σκίσετε γιατί θα πάψει να είναι έγκυρο.
2. Θα υπάρχει ομάδα ασφαλείας και θα έχουμε το δικαίωμα να σας ελέγξουμε στην είσοδο.
3. Θα υπάρχει γιατρός στον χώρο της εκδήλωσης. Αν κάποιος αισθανθεί αδιαθεσία ενημερώστε μας. Θα ασχοληθεί με το θέμα ο γιατρός μας και θα καλέσει ένα ασθενοφόρο εάν είναι απαραίτητο.
4. Θα αρνηθούμε την είσοδο σε ανθρώπους που είναι σε μεγάλο βαθμό σε κατάσταση μέθης ή σε κάποιον που θεωρούμε επικίνδυνο για τον εαυτό του ή τους άλλους επισκέπτες .
5. Μηδενική ανοχή στη βία, κλοπές, ληστεία.
6. Προσοχή στην χρήση εύφλεκτων αντικειμένων. Θα υπάρχει εθελοντική ομάδα δασοπυρόσβεσης για κάθε ενδεχόμενο.

*Σημείο διεξαγωγής: Cook-Nara – Σκύρος
*Ώρα έναρξης μουσικών εκδηλώσεων: 20:00

*poster designed by Stathis Gorgolis. (https://www.facebook.com/sigmayo)

Υπό την αιγίδα του Δήμου Σκύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου