Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

10 Χρόνια Urban Danja at Fortuna, Σούγια

Πέμπτη, 18 Αυγούστου

Fortuna (Official)

Sougiα,   Χανιά

 Οι Urban Danja γιορτάζουν τα 10 χρόνια παρουσίας στην ελληνική Bass σκηνή με μια σειρά από parties ξεκινώντας απο το Fortuna Club στη Σούγια την Πέμπτη 18 Αυγούστου.
Με την πανσέληνο στον ουρανό και τις μουσικές από το χειροποίητο σύστημα του Νίκου (respect!) στ αυτιά, η αρχή του #10YearsUrbanDanja προμηνύεται μεγάλη !


  10 YEARS URBAN DANJA 
.. summer edition
 

Open Air Full Moon Reggae Dub Drum&Bass Techno Night

INSOM - CYNIC AL - ARTIZDA (Urban Danja)
guest on mic BIG SHINE (Skgs Dub Alliance)

Fortuna , Sougia, Chania
starts 23.00 / free

____________________________________

Για την ιστορία . . .

Οι Urban Danja δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2006 στα Χανιά από τους Oze aka Cynic al, Insom και Artizda. Άμεσα προστέθηκε στην ομάδα ο iGL από Dub Riots και αργότερα ο 3Voice aka InDaMouse, ενώ από την ομάδα έχει περάσει η nurumuru (all matters)ως γραφίστρια και vj, και ο Afezz ως MC.
Ηχητικά είναι ίσως η ομάδα με την μεγαλύτερη ποικιλία μουσικών ειδών στην Ελλάδα, με τα parties τους να παίζουν από Hip Hop, Drum&Bass, Dubstep, Reggae, Dub, Breaks, Techno και άλλα, με έμφαση στον underground ήχο.
Από τα πρώτα parties και residencies στην Κρήτη, μέχρι τα Πανεπιστήμια της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, του Βόλου, το Λυσιατρείο, τα bars και clubs ανά την Ελλάδα, οι Urban Danja προσφέρουν πάντα ποιοτική μουσική με καλεσμένους τους καλύτερους producers και djs , κυρίως εγχώριους, αλλά και απο το εξωτερικό.
Από τα parties τους έχουν περάσει οι MC Coppa(Ger), Disprove(It), Volatile Cycle(Uk), MC Talabun (Ru), Ble3k(Usa), Nocturnal(Uk), Dj Sickhead(Ger) , οι local heroes MC Yinka, Disphonia, D-Jahsta, Fleck, Vlastur, Blue Hill, Kill Emil, George Apergis, Anna Mystic και πολλοί άλλοι. Επίσης, μέλη της ομάδας έχουν μοιραστεί την σκηνή με ονόματα όπως οι Noisia, Dope DOD, Al'Tarba, Frenic, iLLBiLLY HiTEC, Ondrej, Joe Nice και πολλούς ακόμα.
Οι συμμετοχές σε Φεστιβάλ ανά την χώρα είναι πολλές, με σημαντικότερες αυτές των Athens Legalize Protestival 2009-2016, Beach Street 2013-2014, Reggae Vibes 2014, Secret Sound 2016, όπως επίσης και πολλά αντιρατσιστικά και αυτοοργανωμένα εγχειρήματα σε διάφορες πόλεις.
Μπαίνοντας στην δεύτερη δεκαετία της ζωής της η ομάδα υπόσχεται, παρά της αντιξοότητες των καιρών, άλλη μια δεκαετία γεμάτη raves και χαμόγελα.

_____________________________________________

URBAN DANJA LINKS
https://soundcloud.com/urbandanja
https://www.facebook.com/UrbanDanjaCrew/
https://www.mixcloud.com/URBAN_DANJA/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου