Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Balkan Riddims Live at Tiki Bar!

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου

Tiki Bar Athens

Falirou 15 Koukaki,  Αθήνα

Thursday 13/10 Tiki Bar Athens welcomes Balkan Riddims Live!

Doors open: 21.00
Entrance: 7 euros

Η οικογένεια Balkan Riddims απαρτίζεται από τους Gobey ( Στίχοι-Φωνή), P-Gial (Ηλεκτρική Κιθάρα), Mister Kentro (melodica, ακορντεόν, producer) και PS.K (producer).

To καλοκαίρι του 2013 κυκλοφόρησαν ανεξάρτητα το πρώτο τους single σε ψηφιακή μορφή με τίτλο "Biri Bomb". Αυτή ήταν η αρχή μιας δημιουργικής περιόδου που ακολούθησε με αρκετές ανεξάρτητες κυκλοφορίες, όπως τον Ιούνιο του 2014 το ep "Sweet Love/Sensimilia", αλλά και με τις κυκλοφορίες πολλών solo κομματιών των μελών της όπως και αρκετών remixes σε κομμάτια γνωστών παραγωγών και συγκροτημάτων (Empresarios, Timewarp, Panama Cardoon, dj Tzinas κ.α.). Τον Απρίλιο του 2015 κυκλοφορεί το single τους με τίτλο "United" με τη συμμετοχή του Κοσταρικανού reggae artist Jahricio, ένα single το οποίο εδραίωσε το όνομα των Balkan Riddims στη reggae σκηνή της Ελλάδας αλλά και ευρωπαϊκώς. Ακολούθησε remix του εν λόγω κομματιού από τον Blend Mishkin, έναν από τους πιο σημαντικούς reggae producers στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Τέλη Νοεμβρίου του 2015 κυκλοφορεί η πρώτη επίσημη ολοκληρωμένη δουλειά του σχήματος, το Ep "Shout It Loud", από τη Timewarp Music. To βίντεο κλιπ του ομώνυμου κομματιού δημοσιεύεται από το επίσημο κανάλι του Reggaeville.com, το μεγαλύτερο site-περιοδικό που αφορά τη reggae σκηνή παγκοσμίως. Αυτή την στιγμή οι Balkan Riddims μετά την δυναμική καλοκαιρινή τους σεζόν, είναι στο studio κι ηχογραφούν την νέα τους δουλειά!

Θα κάνουν ένα διάλειμμα στην Αθήνα, την Πέμπτη 13 του Οκτώβρη στο ΤΙΚΙ για ένα full live και να φωναξουνε μαζί μας:

“SHOUT IT LOUD, TO THE CROWD LOVE AND UNITY IS WHAT WE TALK ABOUT!”

Balkan Riddims - Shout It Loud! (Official Video 2016)
https://www.youtube.com/watch?v=NSLZAgb8mHg

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με νέες κυκλοφορίες και events, θα βρείτε στα παρακάτω link:

https://www.facebook.com/BalkanRiddims
https://soundcloud.com/balkanriddims
https://balkanriddims.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/balkanriddims

poster & cover by: George Valmas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου