Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

SKG's Dub Alliance Live "Σιδεραδικο"

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου

ΣιΔεράδικο

κονιτσης 32, Ξάνθη

Η Τριάδα των Big Shine,Digital Monk και Lorrd,επιστρέφει μετά απο έναν χρόνο περίπου στη πόλη της Ξάνθης και στο "Σιδεράδικο",για ένα Full Bass Live,με κομμάτια απο τον επερχόμενο δίσκο τους αλλά και απο το "The Alliance Ep",που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2015 και έχει εξαντληθεί.
Το Soundsystem των "SKG'S DUB ALLIANCE" προέρχεται από διαφορετικά μουσικά Projects του κάθε μέλους που το απαρτίζει(Ρόδες United-Moriginal Beats-Κακό Συναπάντημα). Με κοινό παρονομαστή την αγάπη για την Bass κουλτούρα,συνθέτουν ένα δυναμικό τρίο που δεν άργησε να τραβήξει την προσοχή του κοινού.
Έχοντας στο ενεργητικό τους πολυάριθμες εμφανίσεις στην Ελλάδα και έχοντας μοιραστεί την σκηνή με μεγάλα ονόματα της εγχώριας σκηνής αλλά και του εξωτερικού(Dub Pistols, High Tone, Mad Proffessor, Dub Fx, Radikal Guru, Amit, Zion Train, Groundation, Alborosie, Dub Inc, Asian Dub Foundation, κ.α.), υπόσχονται κάθε φορά ενα μοναδικό show με πολύ μπάσο, ζωντανά Percussions, Scratches και διπλούς χρόνους στα μικρόφωνα.
Ξεχωριστά, αλλά και σαν ομάδα, έχουν κυκλοφορήσει δουλειές τους σε διάφορες δισκογραφικές εταιρίες του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού (Breathe Records(GR), Reggaewise(GR), Gradient Audio(USA) Dubtribu Records(UK), Iron Shirt Records(UK) κ.α.
Οι μουσικές των SKG's Dub Alliance έχουν στηριχθεί από τα blogs "dubarebel" και "jahbillah" ενώ έχουν πεχτεί και στον Γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό "radio pulsar" από το πλέον διαδεδομένο "Culture Dub Show" και στον Αγγλικό ριαδιοφωνικό σταθμό Renegade Radio 107.2 fm από τον Wudub . Τελευταίες δισκογραφικές τους δουλειές είναι το ''The Alliance EP'', το οποίο διανέμεται σε μορφή CD και κυκλοφορεί ανεξάρτητα από τους ίδιους και το remix τους στο κομμάτι "Legal" από τον "mr. Ζebre" το οποίο επιλέχθηκε μέσω ιντερνετικού διαγωνισμού και θα κυκλοφορήσει από το Κυπριακό net label "Dubophonic" .
Πολυαναμενόμενες επίσης είναι οι συνεργασίες τους με τον "Professor Skank" και τον "Rodney P" οι οποίες θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2016
Στον χώρο θα υπάρχει Merchandise με T-Shirts και διάφορα άλλα Hoodies της Τριάδας.
Get Ready For Elephant Bass!
Σχετικά Links: www.youtube.com/skgsduballiance
www.paranoiseradio.com
www.facebook.com/BigShine420/?fref=ts
www.facebook.com/digitalmonk77/?fref=ts
www.mixcloud.com/lorrdlorrdando

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου