Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016


Insom (ATH) / Infaderz / Digital Monk / Big Shine

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου

Tokyo City Bar

Valaoritou 29, Θεσσαλονίκη

 

Την Τετάρτη 26 Οκτώβρη η Θεσσαλονίκη γιορτάζει σε neurofunk, drum n bass, dubstep ρυθμούς στο Tokyo City Bar. Καλεσμένος ένας από τους σημαντικότερους παραγωγούς της Ελληνικής ηλεκτρονικής σκηνής, ο Insom (athens). Μαζί του οι Infaderz Crew και οι Digital Monk & Big Shine.


Ο Insom (Μέντης Γαβριήλ) γεννήθηκε το 1987 από γονείς μουσικούς στο Παρίσι, αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα. Όντας σε μουσικό περιβάλλον, ασχολήθηκε με κλασική μουσική από 8 χρονών και τελείωσε μουσικό λύκειο. Στην εφηβεία γνώρισε την ηλεκτρονική μουσική, το graffiti και το cubase. Μετά από χρόνια προσπαθειών, κυκλοφόρησε τα πρώτα του κομμάτια το 2008, ενώ από το 2011 και μετά συνεργάζεται με γνωστές ευρωπαϊκές και όχι μόνο drum & bass δισκογραφικές, Disturbed, Sinuous, Ammunition, AbductedLTD κ.ά.
Ο Insom δεν έχει βάλει όρια στις μουσικές του ανησυχίες και τα styles είναι πολλά. Θα τον ακούσετε να παίζει κυρίως drum & bass, αλλά ανάλογα το πού και το πότε, εμπλουτίζει το πρόγραμμα του με reggaedub/ dubstep/ breaks και techno.
Έχει παίξει σε Βέλγιο, Ολλανδία, Ισπανία, Ισραήλ, Κύπρο και Βουλγαρία, σε πολλά φεστιβάλ στην Ελλάδα σε διάφορες πόλεις (Athens Legalize, Beach Street, Αντιρατσιστικά κ.ά), και έχει μοιραστεί την σκηνή με ονόματα όπως οι Noisia, Dope DOD, Gaudi, Neonlight, Audio.

Links:
https://soundcloud.com/insomud
https://www.facebook.com/insomAthens

Infaderz Crew:
Δυνατά bass lines, επικίνδυνα lead synths και bad ass ρυθμικά που roll-άρουν.
Αυτά τα συστατικά είναι που χαρακτηρίζουν τους Infaderz, απαριθμώντας πάνω από 20 χρόνια στον χώρο της Drum n Bass σκηνής.

Όλα ξεκίνησαν την χρονιά του 1992 όταν πρωτοεμφανίστηκε η Jungle - Breakbeat μουσική στην Ελλάδα.
Αρχές του 2000 διεξάγουν event με καλεσμένο από εξωτερικό, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, Dj και παραγωγό Mikey Finn, με αφορμή να ακολουθήσουν και επόμενα, γεγονός που οδήγησαν την εξάπλωση της σκηνής στην χώρα δίνοντας το παρών σε πολλά event's.

Ανά τα χρόνια συνεργάστηκαν με εγχώριους και ξένους Dj όπως και παραγωγούς, γεγονός που οδήγησε τους Infaderz και εκτός συνόρων.

Μερικοί απ αυτούς είναι οι: Mickey Finn, Dj Aphrodite, Dubmatix, Professor Skunk, Epoc, Basement Freaks, Ltj Bukem, Goldie, General Levy, Fleck και λοιποί.

Παραγωγές και remix που κέντρισαν ενδιαφέρων σε κοινό αλλά και σε εταιρίες παραγωγής, όπως Κλικ, Music Kitchen, Universal, κ.α.

Μερικά χρήσιμα links.
https://www.facebook.com/infaderzcrew
http://nikshynee.wixsite.com/shynee
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου