Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016


One Drop Forward live στον πολυχώρο WE

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου  

Πολυχώρος  WE

Leoforos 3IS Septemvriou & Lampraki Grigoriou,  Θεσσαλονικη


Είσοδος : 3 ευρώ (ανταλλάξιμο με προϊν ίσης αξίας στο μπαρ)


Οι θεσσαλονικείς One Drop Forward, είναι μουσικά ενεργοί από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 έως και σήμερα. Μετά από διαφοροποιήσεις στη σύνθεσή τους, ο βασικός κορμός των μελών είναι σταθερός από το 2005, χρονιά που καθιέρωσαν και το όνομά τους, το οποίο αποτελεί λογοπαίγνιο-αναφορά στον γνωστό ρέγγε ρυθμό “One Drop” και τίτλο του ομώνυμου κομματιού του Bob Marley , σε συνδυασμό με το κομμάτι “One Step Forward” του Max Romeo. 


Η βάση της μουσικής του πολυμελούς σχήματος, είναι η ρέγγε. Πάμπολλα όμως είναι τα εμφανή στοιχεία και από άλλα είδη μουσικής, καθώς τα γενικότερα ακούσματα των μελών ποικίλουν και οι επιρροές από το ευρύτερο μουσικό φάσμα είναι όχι απλά ευπρόσδεκτες αλλά και απαραίτητες για τον τελικά πολύ χαρακτηριστικό και ιδιαίτερο ήχο των One Drop Forward.o οποίος αποτυπώνεται στους 3 δίσκους της μπάντας( “One drop/ laternativa” split album, “We need knowledge” και “ Bird on a fence”.

Πολλά τα ταξίδια που έχει κάνει το συγκρότημα μέσα στα χρόνια, με συναυλίες σε σκηνές διαφόρων μεγεθών, είτε σε αυτοδιαχειριζόμενους χώρους, είτε σε πολυχώρους, είτε σε οργανωμένα πολυπληθή φεστιβάλ εντός και εκτός της Ελλάδας. Επόμενος σταθμός ένας πολυχώρος πολιτισμού της πόλης μας.

Για πρώτη φορά, οι 9 μουσικοί της μπάντας θα ανέβουν στη σκηνή του WE. Nα είστε εκεί !

Περισσότερες πληροφορίες :
http://www.onedropforward.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου