Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Bass Delight meets McOffee at 420 | Sat.17

Σάββατο17 Δεκεμβρίου


Four Twenty break bar

57,Aiolou str.,   Αθήνα

Original Bass Delight show coming up in Athens!

Dimitris Bassdelight Giotopoulos και McOffee ( Manos Coffee) έρχονται για να στήσουν ένα αυθεντικό Jamaican Soundsystem (με εμβόλιμες δονήσεις τροπικής και afro προέλευσης) στην καρδιά της πόλης, στο Four Twenty break bar, δίνοντας άλλη όψη στο εορταστικό σκηνικό των ημερών...

---------------

More Info :

Το 'Βass Delight ' αποτελεί έμπνευση και δημιουργία του Δημήτρη (Dimitris Bass Delight), ενός από τους παλιότερους και πιο έμπειρους dj’s/ turntablists του είδους στην Ελλάδα. Ενεργός από το 1993, είναι μέρος της ζωντανής ιστορίας της “jamaican-uk” σκηνής της πόλης και της χώρας γενικότερα.

Το αντίστοιχο crew έχει διοργανώσει και έχει συμμετοχή σε εκατοντάδες events στην Πάτρα και την Αθήνα, ενώ και έχει μοιραστεί τα decks με μερικά πολύ σημαντικά ονόματα της χώρας, όπως οι Anna Mystic, Blend Mishkin, Mc Yinka, Fleck, Junior SP, Msdos, Blunt, BnC,Big Shine, Jeph1, Insom, Kredo κ.ά., αλλά και της διεθνούς σκηνής: Kenny Ken, Bladerunner, Aries, Run Tingz, Jacky Murda, Serial Killaz, Frisk, Dub Pistols, Dirty Dubsters κλπ.

Τα τελευταία χρόνια έχει “θεσμοθετήσει”το Βass Delight Show τις Πέμπτες στο Mods Club στην Πάτρα και στα FM τις Δευτέρες στο Radio Enter 91,7.

--------------------

Supported by:

Milk 'n' Chocolate

Beat Elite

Frapress.gr

~ REMEMBER, REMEMBER THE 17TH OF DECK-EMBER! ~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου