Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΚΟ Συναπαντημα full band live | Free ENTRY

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου

Principal Club Theater

Andreou G. 56, Θεσσαλονίκη

 dj set:Takis Jah Roots &  Ras chidy

Ώρα έναρξης : 22:00 ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !!!

Το χειμωνιάτικο εορταστικό Live των Κακό Συναπάντημα  στη Θεσσαλονίκη έφτασε στην ώρα του, λίγο πριν τις γιορτές των χριστουγέννων με ελέυθερη είσοδο στο Principal club theater.
Οι κακό συναπάντημα είναι μια μπάντα που μετά από δεκαπέντε χρόνια παρουσίας μετράει 4 κυκλοφορίες ,3 side-project και πολλές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.
Η 8μελής μπάντα θα σας ταξιδέψει και με κομμάτια από τα cd : Κακό Συναπάντημα, Children , Pressureality , ενώ δεν θα λείπουν κομμάτια και από το project Babylon //Reggae Against The Machine. Τύμπανα , μπάσο, κιθάρες,πλήκτρα,φωνές,samples και efe απαρτίζουν τον τελικό ήχο που έχει μείνει στ’αυτία του κόσμου με κυριάρχο τον κοινωνικό τους στίχο που έχει αγγίξει το κοινό πέραν της reggae μουσικής.

warm up:
Ο d.j και γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός από τις εκπομπές "Reggae tour ektos zonis" http://ektoszonis.blogspot.gr/ παλιός γνώριμος στον χώρο της Reggae.. Dimitris Takisjahroots Iatropoulos aka (T.J.R) https://www.mixcloud.comTakisJR/
θα βρίσκεται εκεί για ένα σωστό ζέσταμα και after party για όσους αντέξουν!!!


Στα παρακάτω επίσημα links μπορείτε να ακούσετε όλη την δισκογραφία και να δείτε videos:
https://kakosynapantima.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/kakosynapantima/

Μην χάσετε τις καινούργιες συλλεκτικές κασέτες που θα υπάρχουν μαζί με τα μπλουζάκια και τα cd, από ακυκλοφόριτα demos και side projects.

Ραντεβού στο Principal – Παρασκευή 16 Δεκέμβρη, ώρα 22:00

Ευχαριστούμε όσους διαδώσουν το event.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου