Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Blend Mishkin & Roots Evolution Live at six dogs

              opening DJ set: DJ Tzinas

                                                           Σάββατο, 11 Μαρτίου  

                                  six d.o.g.s

    6-8 Avramiotou Street, Monastiraki,  Αθήνα

 

Εισιτήρια: https://www.viva.gr/tickets/music/six-dogs/blend-mishkin-and-roots-evolution-live/

Και στα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload & Media Markt

(Προπώληση: 6 ευρώ / Είσοδος: 8 ευρώ)

To Σάββατο 11 Μαρτίου ετοιμαστείτε για επαναστατική Dub και RootsReggae από τον μετρ του είδους Blend Mishkin και τους Roots Evolution που έρχονται γεμάτοι ενέργεια να μας παρουσιάσουν νέες οπτικές πάνω σε ηχητικά σχήματα κι αισθήματα! Το six d.o.g.s θα ξεχειλίσει από Reggae ρυθμούς γεμάτους καινοτομία και φρεσκάδα καθώς εδώ και καιρό, με προσοχή οργανώνεται η δημιουργία αυτής της all star rebel team που θα ταράξει τα νερά της ελληνικής Reggae/Dub σκηνής κι όχι μόνο. Οι ήχοι που θ’ απολαύσουμε, θα γεφυρώνουν το χάσμα ανάμεσα στο Dj set και το Live καθώς ψηφιακά μέσα και μέθοδοι παραγωγής συνυπάρχουν με φυσικούς ήχους, ζωντανά παιξίματα και vocals. O πάντα πρωτοπόρος Blend μας καλεί στην παρουσίαση ενός εντυπωσιακού project που είναι βέβαιο πως θα προσφέρει μια πανδαισία ηχοχρωμάτων και αξέχαστες χορευτικές στιγμές.

Ο πυρήνας των Roots Evolution μεταλλάσσεται σε Live Band έχοντας σαν στόχο να μεταφράσει τις συνθέσεις των albums του Blend Mishkin “Survival of the fittest” και “In Real Life” και παλιότερες δουλειές του, δίνοντάς τους νέα πνοή και ενέργεια. Η μουσική του Blend αποδομείται κι επαναπροσδιορίζεται με κύριο άξονα το dub ως διαδικασία “live remixing” δημιουργώντας μια χορευτική αλλά και spiritual συγχρόνως ατμόσφαιρα.

Επί σκηνής ο, για χρόνια συνεργάτης του Blend, BNC aka Jeff Gonzalez (Smoke) στα φωνητικά, o Δημήτρης Στεργίου (Ρόδες, Cave Children) στα drums και o Von Loopen γνωστότερος ως Θάνος Κοσμίδης (Burger Project) – basslines, keyboards και vocals.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να κυκλοφορήσει σε free download το ολοκαίνουργιο single της μπάντας, με αφορμή το event, από το label RewindGuaranteed [www.rewindguaranteed.com].

Οι Roots Evolution βρέθηκαν για πρώτη φορά μαζί το 2015 ως studio band για τις ανάγκες των ηχογραφήσεων 2 album του Blend Mishkin. Tο “Survival of the fittest” κυκλοφόρησε από την Αγγλική Nice Up! το 2015 και κατέκτησε αρκετές πρώτες θέσεις πωλήσεων σε δισκοπωλεία καθώς και μεγάλο airplay από τον αδιαμφισβήτητα γκουρού της reggae, David Rodigan [BBC]. Ένα χρόνο αργότερα ξανασυναντήθηκαν για τις ηχογραφήσεις του “In Real Life” που κυκλοφόρησε από το προσωπικό label του Blend Mishkin, Rewind Guaranteed [2016], που έχει δεχτεί και συνεχίζει να δέχεται πολύ καλές κριτικές από τα εγκυρότερα reggae περιοδικά της Ευρώπης.

https://www.facebook.com/BlendMishkin/

https://soundcloud.com/cast-a-blast

https://www.youtube.com/channel/UC0oAwxe-WR3zZvlJXxkSGew

Χορηγοί Επικοινωνίας:

RISE, popaganda, LUBEN, OneMan, PopCode, avopolis, ελculture

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s

Αβραμιώτου 6-8

Μοναστηράκι

Αθήνα

T: +30 210 3210510

W: http://sixdogs.gr/

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου