Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Μουσική Γιορτή Οικονομικής Υποστήριξης


Παρασκευή 30/06

Ο Αλέξης και η Αλίρα χρειάζονται τη συμπαράσταση σου.
Στην προσπάθεια μας να συνεχίσουμε και να διατηρήσουμε το χώρο μας, το καφέ & όχι μόνο -Ζεστό & Σπιτικό- σας καλούμε στην ανοιχτή γιορτή μας την Παρασκευή 30 Ιουνίου από τις 17:00 έως τη 1:00, Λεωφόρος Ηρακλείου 323 – Νέο Ηράκλειο, ανοίγοντας το σπίτι μας σε όλους εσάς.
Ελάτε να γνωριστούμε, να ξαναγνωριστούμε, να φάμε όλοι μαζί

με την Κοινωνική Κουζίνα ‘Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ‘’ – Δωρεάν Φαγητό για όλους
& να χορέψουμε στους ρυθμούς της reggae/ dub και άλλων μουσικών επιλογών –
Dj Set από τους Junior Χ (Natural Reaction), τον Selector Piranhas (Music Kiosk), Dj Moscowos (Anasa Soundsystem) + open mic, αλλά & υπό τους ήχους των αφρικανικών κρουστών Δυτικής Αφρικής από το Πολιτιστικό Κέντρο Anasa Aφρικανικής Τέχνης & Κουλτούρας
Ξεκινήσαμε το 2011 με την καλύτερη διάθεση. Όλοι γνωρίζετε λίγο-πολύ την ιστορία και τις δυσκολίες που έχουμε αντιμετωπίσει. Φτάνοντας το 2016 αποφασίσαμε να ανακαινίσουμε το χώρο, με προοπτική να γίνει κάτι καλύτερο, πιο ευχάριστο, με ακόμα περισσότερο κοινωνικό χαρακτήρα. Σε αυτή την προσπάθεια κάπου εκεί προστέθηκε και η Αλίρα. Στην όλη πορεία της ζωής μας πάντα υπέρμαχοι της κοινωνικής δικαιοσύνης, της συλλογικότητας , της αλληλεγγύης και ενάντια σε κάθε μορφή ρατσισμού και αδικίας. Μέσα στην οικονομική και κοινωνική κρίση, κρατήσαμε ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα και προσπαθήσαμε να κρατήσουμε και διατηρήσουμε στο χώρο μας, την αυτονομία μας & την ανεξαρτησία μας, χωρίς αφεντικά, αλλά κύριοι του εαυτού μας. Μέσα στο ήδη άδικο σύστημα & παράλληλα κρατώντας μακριά τα διάφορα ‘’κοράκια’’ & καλοθελητές που μας προσεγγίζουν κατά καιρούς, καθώς επίσης τα franchise και τις μεγαλοεταιρείες, ενώσαμε τις ζωές μας & τους στόχους μας για κάτι καλύτερο.
Το περασμένο Σάββατο 17 Ιουνίου κάποια ανάξια οποιουδήποτε χαρακτηρισμού άτομα αποφάσισαν να ανοίξουν το χώρο μας και να αρπάξουν όλα τα εργαλεία της δουλειάς μας, καθιστώντας μας σχεδόν ανίκανους να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, προσθέτοντας και άλλο βάρος στην ήδη δύσκολη κατάσταση.
Μετά το αρχικό σοκ σηκωθήκαμε ακόμα πιο δυνατοί, με παραπάνω πείσμα και όρεξη. Δεν παραιτούμαστε. Είμαστε άνθρωποι που πιστεύουμε ότι κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του & φέρνει μαζί του ευκαιρίες .
Η μουσική και το φαγητό φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά!
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ!!! ALL TRIBES WELCOME!
στο Ζεστό & Σπιτικό , Λεωφόρος Ηρακλείου 323 – Νέο Ηράκλειο
Πρόσβαση: Λεωφορείο Α8 (ΜΑΡΟΥΣΙ - Ν. ΙΩΝΙΑ – ΠΟΛΥΤΕΧΝEIO) ΣΤΑΣΗ ΖΕΦΥΡΟΣ
Ηλεκτρικός: 10 λεπτά από τη στάση Νέου Ηρακλείου
Με τη βοήθεια & Υποστήριξη:
ΑΚASHA - Ομάδα Αυτοδιαχείρισης & Καλλιτεχνικής Έκφρασης
ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΓΗΤΟ από την Κοινωνική Κουζίνα ‘’Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ’’
oallosanthropos.blogspot.gr
ANASA CULTURAL CENTER -Σφακτηρίας 24 & Πλαταιών, Κεραμεικός www.anasa.org.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου