Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Reggae University - DreadSquad (PL)

Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου

 WELeoforos 3IS Septemvriou & Lampraki Grigoriou · Θεσσαλονίκη,

 Original Boom Selectah ιζ μπακ…


Reggae University is coming to town…

Την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου η ομάδα του Original Boom Selectah υποδέχεται το φθινόπωρο έχοντας επίτιμο προσκεκλημένο της τον Πολωνό dreadsquad (The Riddim Machine) στον πολυχώρο του WE, με ένα πάρτυ – μάθημα κατάλληλο για όλους 😊

Το Reggae University, καινούριο ¨παιδί¨ του Original Boom Selectah, στοχεύει να συνδυάσει τόσο την ενημέρωση όσο και την διασκέδαση του κοινού πάνω στη μουσική κουλτούρα των reggae soundsystems, από τη γέννησή τους τη δεκαετία του 50’ στα γκέτο της Τζαμάικα και την εμφάνισή τους στο Λονδίνο τη δεκαετία του 70’ μέχρι και σήμερα.. Για πρώτη φορά τα ντεκς στήνονται απέναντι από το ‘Clear Sound’ soundsystem του WE με στόχο deejays, selectors, mc’s, producers, ravers και κοινό να γίνουμε ένα.. Πιστοί στις ακαδημαικές παραδόσεις γιορτάζουμε την έναρξη της χρονιάς με ένα πάρτυ γεμάτο μουσική και χορό…

Επίτιμος προσκεκλημένος της βραδιάς, ο Πολωνός παραγωγός, dreadsquad (Superfly)! Ο παγκοσμίου φήμης παραγωγός, Marek Bogdanski, συνδυάζει reggae ήχους όπως dub, dancehall, ska, rocksteady, με ήχους από τη σύγχρονη μουσική κουλτούρα, όπως breakbeat, jungle, dubstep και garage. Έχοντας στο ενεργητικό του πολλές συνεργασίες από Τζαμάικα και Ευρώπη όπως Ward 21, Tenor Fly, Top Cat, General Levy, U Brown, Million Stylez, Skarra Mucci, Lady Chann, Tipa Irie, Jah Mason, Perfect Giddimani και Dr. Ring Ding, έρχεται για ένα βράδυ γεμάτο από φρέσκους ήχους και πολύ χορό!

Τα ντεκς θα μοιραστούν μαζί του ο Thatstyle (a.k.a.Th Style) παρέα με τον ισπανό mc Lasai, με αφορμή την παρουσίαση της επερχόμενης συνεργασία τους. Η βραδιά συνεχίζεται με τον Mellow Mood και τον TuRTLe , μέλη των Moca Juniors Sound σε ένα dancehall session με παλιά και νέα, ακυκλοφόρητα riddims. Τη βραδιά θα κλείσουν οι SKG's Dub Alliance με ένα dj σετ με δυνατά μπάσα και scratching, σε συνδυασμό πάντα με τα ιδιαίτερα φωνητικά του BIG SHINE.

Όπως καταλαβαίνετε, το σχολικό κουδούνι αντικαθίσταται από κόρνες, το διάλειμμα από λίγο delay, ενώ τη θέση των βιβλίων αναλαμβάνουν τα δισκάκια και τα σάμπλερς.

Προσοχή στο μάθημα λοιπόν και καλή διάσκεδαση!

Προπώληση: 5 ευρώ + σεμινάριο ‘Low End Frequencies’

Στη πόρτα: 7 ευρώ

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ!

Το κουδούνι του πρώτου Reggae University χτυπάει στις 19:30 και για μία ώρα και κάτι, το WE μεταμορφώνεται σε αίθουσα διδασκαλίας. Εισηγητής του πρώτου σεμιναρίου με τίτλο ‘Low End Frequencies’, ο παραγωγός και μέλος των Skg’s Dub Alliance, Digital Monk, θα μας μιλήσει για χαμηλές συχνοτήτες και μπάσα.

Ώρα έναρξης σεμιναρίου: 20:00 μ.μ.

Powered by Original Boom Selectah!

ΧΟΡΗΓΟΙ:

Λυκίσκος

Ραχάτι - Rachati

Damos

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

ReggaeYard.gr

Paranoise Radio

Ektos Zonis Radio Gr & Reggae Magazine

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

(Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 18/09/2017)

- Ιντερνετικά www.viva.gr

- Λυκίσκος

- Delos Tattoo Τούμπα

- Dirty Roses Tattoo Studio

- Door 55 Alternative Cafe Bar

- Mikrou Mikous

- WE



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου