Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

DUBWISE HI-FI Micro Session  

Mikro Cafe, Peristeri

  Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013 special dubplate session: AMP OUTERNATIONAL

    & Selectors:

MASHDOWN45

MISTAOPERATOR

ANNA MYSTIC

    Εναρξη : 22:30

    Εισοδος ελευθερη,

    Roots,Dub Vibes, All tribes welcome !!

   

 A.M.P. OUTERNATIONAL
    Στην Αθήνα το 1998 μια ομάδα φίλων, μουσικών, τεχνικών ήχου, ηλεκτρονικών, πειραματιζόμενοι με διαφορετικούς ήχους και διάφορα μουσικά στυλ βαφτίστηκε ως Atiko Minus Project. Δυο χρόνια αργότερα,
και μετά από πολλές συναυλίες σαν live μπάντα στην Ελλάδα το ενδιαφέρον στράφηκε στις διαδικασίες μουσικής παράγωγης.
    Το A.M.P. βρίσκει το δρόμο του στους ήχους της Roots Reggae και Dub μουσικής και προσγειώνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το μουσικό μήνυμα βγαίνοντας δυνατό σαν βροντή από ηχοσυστήματα σαν του Jah Shaka, του Aba-Shanti-I και των Iration Steppas φύτεψε τον σπόρο…
    Το 2006 κυκλοφορεί την Αγγλία το πρώτο 7’’ βινύλιο από την A.M.P. Outernational με τίτλο “Green” και γίνεται αποδεκτό με διθυραμβικές κριτικές.
    Τα τελευταία 6 χρόνια η A.M.P Outernational έχει κυκλοφορήσει αρκετά “sound killer” βινύλια, όπως το “iWisa”, “Zulu”, “Pressure Drop” και εχει συνεργαστεί με καταξιωμένους τραγουδιστές όπως ο African Simba – “The Warriors are Moving” 10”, o Echo Ranks -“Mr.Warmonger”. Fae Simon – “Drop my Dub”, “The Works”. Το dubplate AMP version του “Dr Who” έχει μόνιμη θέση στο κουτί με τα Dub plates των Iration Steppas για χρόνια τώρα!
    Οι A.M.P. βασισμένοι στην Αθήνα πια, στις εμφανίσεις τους εκτοξεύουν έναν πραγματικά αυθεντικό ήχο βγαλμένο μέσα από την κουλτούρα των Dub sound systems, οδηγούμενο από προωθητικούς 4/4 steppers ρυθμούς σχεδιασμένο να χτυπά βαριά και δυνατά όταν βγαίνει από ηχοσυστήματα αρκετά μεγάλα ώστε να μπορούν να αποδώσουν σωστά τις χαμηλές συχνότητες.
    Το καλοκαίρι του 2007 μαζί με τους selectors Mashdown45, Mista Operator, Anna Mystic, κατασκεύασαν το δικό τους, χειροποίητο, με έμφαση στις χαμηλές συχνότητες ηχοσύστημα και ανέλαβαν την αποστολή να μεταφέρουν αποτελεσματικά το μήνυμα της Reggae μουσικής και την κουλτούρα των Sound systems στο Ελληνικό κοινό. Το φθινόπωρο του ίδιου χρόνου παρουσίασαν για πρώτη φορά το DUBWISE HI-FI στην Αθήνα σε μια από τις πολλές θρυλικές βραδιές που ακολουθούν μέχρι τώρα στο ΑΝ club.
 Mikro Cafe  Αιμ. Βεακη 36-Περιστερι


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου