Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

 ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ full band & FYAH FIST LIVE  (Ierarchon   Véroia)

                Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013
     Στις 11 Ιανουαριου για ΠΡΩΤΗ φορα θα βρισκονται εδω στην πολη μας για να μας κανουν παρεα και να μας παρουσιασουν καινουργια παλια τραγουδια τους το ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ full band και FYAH FIST, θα ειμαστε ΟΛΟΙ εκει και θα σας περιμενουμε να περασουμε καλα και να χορεψουμε .

   
   Doors open: 23:00   Ticket 8€
τα τελευταία 8 χρόνια το κακό συναπάντημα εξελίχθηκε σταδιακά σε 9-μελή reggae-dub μπάντα. Βασικό στοιχείο τους ο κοινωνικός - ελληνικός στίχος - συνέχεια μιας

δεκαπενταετούς πορείας. Επιρροές όλης της παρέας εισχωρούν στη reggae που παίζουν κάνοντας την πολυμορφική και πλέον χαρακτηριστική. Έχουν εμφανιστεί σε δεκάδες χωριά και πόλεις τις Ελλάδας και έχουν συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ που εκφράζουν την δράση τους καθώς και ως support live σε κορυφαίες μπάντες της παγκόσμιας reggae σκηνής (groundation,dub
inc κ.α..). Το 2008 κυκλοφόρησαν το ομώνυμο πρώτο τους cd ως μπάντα (ανεξάρτητη παραγωγή) το οποίο και εξαντλήθηκε(http://kako-synapantima.blogspot.gr/p/listen-mp3_21.html).

Τελευταία κυκλοφορία αποτελεί το cd "Pressureality" (http://kako-synapantima.blogspot.gr/p/new-cd-pressureality.html),το οποίο κυκλοφόρησε αρχές καλοκαιριού. Ξεχώρισαν κομμάτια όπως "Τώρα","Δημοσιογράφοι" ,"Βιογραφικό» και "Sun" . Το νέο τους cd θα διατίθεται στο live από τους ίδιους (ρωτήστε στον ηχολήπτη) και θα τους συντροφεύει αυτό χειμώνα παρουσιάζοντας το μαζί με τις αγαπημένες τους διασκευές στα live που έρχονται.

band:

Στέργιος (φωνή, κιθάρα)
Northical (φωνή, samples,dub)
Βάσω (φωνή, φλάουτο)
Lorrd (τύμπανα)
Lemon (κρουστά)
Μπάγλαν (πλήκτρα)
Myta (κιθάρα)
Tosio (μπάσο)
Steve (ηχοληψία)

Οι Fyah Fist ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια(2010)στη Θεσσαλονίκη και αποτελούνται από δύο μέλη, τον Big Shine και την Amira Lacrima.
Ο ήχος τους είναι reggae-ragga-dancehall soundsystem και ο στίχος ελληνικός, αγγλικός και κυρίως κοινωνικοπολιτικός.
Έχουν παίξει σε διάφορες πόλεις στη βόρεια Ελλάδα και ορισμένα φεστιβάλ,όπως και ως support live στους iLLBiLLY Hi-TEC και Dub Pistols.
Δεν έχουν ακόμα κάποια δισκογραφία αλλά μέσα στο 2013 θα πιάσουμε στα χέρια μας το πρώτο τους CD.
       ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ :
    COVERI
    THRASH
    POWER TRIP
    Xnet
    ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ(καλλυντικα - μπιζου - δωρα - ειδη κομμωτηριου)
    ΝΙΚΟΛΑΟΣ studio Κομμωτικης
    ΙΔΙΟΤΡΟΠΟ( χειροποιητα ειδη - διακοσμητικα - μπιζου - ασημι - ethnic ρουχα)
Μουσική - Θεατρική Σκηνή Ονειρογραφία
Ierarchon 7,   Véroia, Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου