Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Balkan Riddims Live w/ Th Style + Panama Cardoon DJ sets at six dogs

 Μ. Δευτέρα 25 Απριλίου

 six d.o.g.s

6-8 Avramiotou Street, Monastiraki,  Athens, Greece

   Είσοδος: 8 ευρώ

Η οικογένεια Balkan Riddims απαρτίζεται από τους Gobey (στίχοι-φωνή), P-Gial (ηλεκτρική κιθάρα), Mister Kentro (melodica, ακορντεόν, παραγωγή) και PS.K (παραγωγή).

To καλοκαίρι του 2013 κυκλοφόρησαν ψηφιακά και ανεξάρτητα το πρώτο τους single σε ψηφιακή μορφή με τίτλο "Biri Bomb Bomb". Αυτή ήταν η αρχή μιας δημιουργικής περιόδου με αρκετές ανεξάρτητες κυκλοφορίες, όπως του EP "Sweet Love/Sensimilia" τον Ιούνιο του 2014, πολλών solo κομματιών των μελών τους όπως και αρκετών remixes σε κομμάτια γνωστών παραγωγών (Timewarp, Panama Cardoon, dj Tzinas κ.α.). Τον Απρίλιο του 2015 κυκλοφόρησε το single τους "United" με τη συμμετοχή του Κοσταρικανού reggae artist Jahricio, single που εδραίωσε το όνομα των Balkan Riddims στην ευρωπαϊκή reggae σκηνή. Ακολούθησε remix του κομματιού από τον Blend Mishkin, έναν από τους πιο σημαντικούς reggae producers στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Τέλη Νοεμβρίου του 2015 κυκλοφόρησε η πρώτη επίσημη ολοκληρωμένη δουλειά του σχήματος, το Ep "Shout It Loud", από τη Timewarp Music. To βίντεο κλιπ του ομώνυμου κομματιού προβλήθηκε από το επίσημο κανάλι του Reggaeville.com, το μεγαλύτερο site-περιοδικό της reggae σκηνής παγκοσμίως.

To live θα ανοίξει ο Th-Style, ένας νέος Selectah/Producer με έδρα τη Λάρισα και τελευταία κυκλοφορία του το κομμάτι ‘’Better Yet’’, με τη συμμετοχή της λονδρέζας τραγουδίστριας/MC Fedzilla.

Η βραδιά θα κλείσει με dj set από τον Panama Cardoon, κατά κόσμον Κώστα Κέρβη, συνιδρυτή της Carnibal Records και μέλος των SUPERSAN. Κάνοντας αισθητή την παρουσία του στην tropical σκηνή με κυκλοφορίες σε labels ανά τον κόσμο, τα τελευταία χρόνια έχει βρεθεί καλεσμένος σε φεστιβάλ και clubs σε χώρες όπως Γερμανία, Ολλανδία, Ιταλία, Αγγλία, Κροατία, Ρουμανία, Βουλγαρία και Κύπρο.

Balkan Riddims:

https://www.youtube.com/watch?v=NSLZAgb8mHg

https://balkanriddims.bandcamp.com/

https://soundcloud.com/balkanriddims

https://www.facebook.com/BalkanRiddims

https://www.youtube.com/user/balkanriddims/videos


Th Style:

https://soundcloud.com/thstyle

https://www.facebook.com/thstyleselekta/

https://thstyle1.bandcamp.com/


Panama Cardoon:

https://www.facebook.com/panamacardoon

https://soundcloud.com/panamacardoon

https://soundcloud.com/carnibal-records

Poster by: George Valmas

Χορηγοί Επικοινωνίας:
RISE, En Lefko, avopolis, ελculture, popaganda

Περισσότερες πληροφορίες:
six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου